09 maaliskuuta 2013

Rakkautta ilmassa

Tämä päivä alkoi niin ihanasti, että oli pakko tulla tänne jakamaan fiilikseni! :) Olin eilen illalla juuri nukahtamassa kun avomieheni tupsahti kotiin laskettelureissultaan. Hän tuli sängyn viereen ja pyysi nousemaan keittiöön, mutta olin niin lähellä unten maita, etten millään olisi jaksanut edes istumaan nostaa itseäni. Hetken päästä mies tuli sängyn viereen uudelleen, ja ojensi minulle suuren tulppaanikimpun! Johan tippui unihiekat silmistä ja pomppasin istumaan ja ai että, olin niin ihmeissäni ja iloinen!! ♡ Kukat olivat suloisen kärsineet reisussa, katkeilleita lehtiä ja tippuneita terälehtiä. Tämä kimppu oli silti ehdottomasti kaikista kaunein koskaan!! Olin asennoitunut viettämään naistenpäivän illan kotona yksin, ei yllätys voinut olla suurempi kun sain mieheni kotiin ja vielä kaupanpäälle kukkia!



Se on uskomatonta miten pienillä asiolla on niin suuri merkitys, ja kuinka hyvää oloa ne voivat tuottaa koko päiväksi. Tuntuu, että olen koko päivän leijunut pilvissä, vaikka olen ollut kotona yksin. Mies on tänäänkin laskettelemassa, enkä näe häntä kuin vasta huomenna. Tunnen silti järkyttävää onnea ja iloa. Haluaisin halata koko maailmaa! ♡ Olisi ihana löytää keino joka tepsisi näin joka aamuun ja päivät saisi aina viettää onnen maassa! Tiedän ettei se ole mahdollista, mutta olisihan se niin ihanaa!



Sain aiemmin viikolla tilaamani paketin Oriflamelta, ja suloiset - Love is in the air - tuotteet. Ja koska ne toivat suuren hymyn kasvoilleni aamusuihkussa halusin jakaa nekin tänne. Rakkautta ilmassa - tai ainakin sen kaltaista hurinaa pääni sisällä! ;D

Ihanaa ja rakkauden leijuttamaa lauantaita! ♡


♡ Vilhelmiina

6 kommenttia:

  1. Osaa ne miehet aina ajoittain yllättää ihanalla tavalla. Olipa sulla kerrassaan mukava herätys :-)

    Hyvää viikonlopun ja leijailun jatkoa,
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä ne osaa, ihanat miehet! :) Aina tulee hymy huulille kun katsahtaa noihin reissussa rähjääntyneisiin kukkasiin. :) ♡ Kiitos ♡ ja vielä kerran ihanaa viikonloppua teillekin! :)

      Poista
  2. <3 <3 tän luettuani, munkin tekee mieli halata koko maailmaa :)))

    VastaaPoista
  3. Pienet asiat ovat niitä parhaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! :) Vaikkakin pieniä niin silti ne aina onnistuu jättämään suuren vaikutuksen ♡

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡