31 tammikuuta 2013

Minulle olet koko pulla!

Hui miten on puoltoista viikkoa vierähtänyt täältä poissa! Viime viikon vietin poissa kotimaisemista ja alku viikon sitten olemme taistelleet, aina, ah, niin ihanan tietotekniikan kanssa. Kun mikään ei ota toimiakseen! Nyt vihdoin toimii, ja sinkosin heti tänne! :)

Sydämellisesti tervetuloa Anne Koo lukijaksi! Ihana piristys päivääni! :)

Kotirintamalla on tosiaan ollut kiirettä ja kun sain hetken omaa aikaa, päätin yllättää mieheni niinkin erikoisella kuin pullilla! haha! Tie miehen sydämeen kun tunnetusti käy vatsan kautta. ;D Tein kuitenkin omat pikku twistini niihin. :) Pullien ohjeen löysin Kinuskikissan sivuilta. Tein pullien täytteeksi neljää erilaista kokeilua. Yhteen laitoin lisäksi valkosuklaarouhetta, toiseen maitosuklaarouhetta, kolmanteen kanelia ja viimeiseen laitoin suklaarouhetta ja pieniä lakupaloja. Tämä viimeinen voi kuulostaa oudolle, mutta itse rakastan yli kaiken suklaan ja lakritsan yhdistelmää, niin oli tämäkin kokeiltava! (Mausta en osaa vielä sanoa muuta kun, että menee tänään testiin! ;)Askartelin pahvista miehelle töihin mukaan otettavaksi pienen pullaboxin. Boxin kylkeen kirjailin lapun sanoilla: Jollekin olet murunen, mutta minulle olet koko pulla! Makeaa hetkeä työpäivään RAKAS! Boxin viimeistelin muutamalla nauhalla. (Jotka mies jättää varmasti kotiin, ehkä jopa koko boxin) Mutta kiva ylläri antaa miehelle lounastauolla, kun kerrankin tulee kotia asti. ;)


Pullantuoksuista torstaita! :) Odotan kovasti pääsyä blogikierrokselle, koska kaikki on nyt vilahtaneet ohitseni viikon ajan, ja kiinniotettavaa on varmasti ihanan paljon! :)


♡ Vilhelmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡