21 huhtikuuta 2013

Anteeksi Rakas - höyhenhuisku


Anteeksi pyytäminen ei ole teoista helpoimpia, saati myöntäminen, että on myrskynnyt aivan turhasta. Välillä tuntuu ärtymyksen keskellä, että olisi vaan helpompaa olla ja nieleskellä, koska ylpeyden nieleminen sillä hetkellä on vaikeaa. Pahasta olosta saa vääränlaista energiaa, mutta se on silti energiaa josta ainakin itse saan hetken valtavasti voimaa. Nämä hetket vaan eivät kanna kovin kauaksi. (Meillä toki monet projektit on saanut alkunsa mun kiukun ja sen mukana tuoman "minä teen itse!" - asenteen kautta.)

Perjantaina kiukkuilin omaa turhautumistani ja sain sen saatoksina miehenikin suuttumaan. Tätä "peliä" ei mies ikinä onnistu voittamaan, koska nainen (ainakin tämä nainen) löytää kyllä suutuksissaan keinon kuinka kaiken voi kääntää miehen syyksi, kyllä kaiken. En pystynyt edes käsittelemään omaa suuttumustani, se tuntui ulkopuoliselta ja todella naurettavalta. Mutta koska olin päästänyt kiukun valloille, minun tapauksessani se tarkoittaa sitä, että se ei ihan heti kipaise häntä koipien välissä koppiinsa takaisin.

Seuraavaksi päiväksi kodin tunnelma oli vaihtunut valoisammaksi, mutta tunsin edelleen pahaa mieltä tunnemyrskystäni. Halusin pyytää mieheltäni anteeksi, ja tehdä sen ajatuksella. Siksi päätin järjestää kunnon anteeksipyynnön kun mies tulisi kotiin, ja tässä kohtaa toivoin, että teot kertoisivat yhtä paljon kun kaikki sanat.


Höyhenhuiska

Tarvitset:
- paperipillin
- höyheniä
- lankaa
- liimaa
- paperinpalanen
- sakset

Ensiksi ota pieni nippu höyheniä, ja mallaa kuinka ne mahtuvat pillin sisälle, ota sopivan napakka nippu. Tämän jälkeen laita pillin suuaukkoon reilusti liimaa ja sujauta höyhen nippu pillin sisälle. Sitten ota noin 6 höyhentä nippuun ja kieputa niiden ympärille lankaa, sido lanka tiukasti solmulle. Tee tällaisia nippuja 3 lisää. Yhteensä siis 4 höyhen nippua (toki riippuen minkä kokoisen huiskun haluaa). Tämän jälkeen sido jokainen höyhennippu pilliin kiinni langalla. Kannattaa kieputtaa muutamia kertoja, näin niput pysyvät tiukasti. Käytin samaa lankaa nippujen sitomiseen, tein vasta lopuksi solmut. Enää leikataan paperista lehti, joka liimataan pillin varteen kiinni. Näin huisku voi toimia myös koristeena. ;)

Itseasiassa ajattelin kuinka ihania lahjoja nämä olisivat antaa, kukan asemasta. :)

+ Kaksi lasia & valkotaulutussi.

Lisäksi skumppaa ja myöhemmin hellittelyä höyhenhuiskulla... ;)
Mies oli hyvillään.
Ihan superkivaa sunnuntai-iltaa!!!

♡ Vilhelmiina

8 kommenttia:

 1. Anteeksi pyytäminen ei ole helppoa, mutta kun sen tekee niin KAIKILLA on parempi mieli!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Se on niin iso ja tärkeä asia ihmissuhteissa, ja se, että sitä tekee jokainen/kumpikin. Koska ite huomaan, että meillä mies aloittaa lepyttelyn helpommin, mutta yhtä tärkeää on mun pyytää anteeksi, ja tehdä aloite sen eteen. Ystävyyssuhteissa on jotenkin helpompi olla aloitteellinen, mikähän siinäkin on? :) ♡

   Poista
 2. Ihana anteeksipyyntö :-)) Pakko myöntää että itsekin aina välillä sorrun kiukutteluun... Sitä sääntöä yritämme noudattaa että koskaan emme mene kiuspäissämme nukkumaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai me kaikki naiset? :D ♡ Juu tuo on niin tärkeää ettei mene vihasen nukkumaan!! Mä kyllä taas oon sellanen et kun oikee kiukku iskee niin nukkuminenki onnistuis, mut siitä se morkkis vasta tuleekin ja aamu on kamala aloittaa! Helpompi sopia ja uus päivä on taas ihana! :)

   Poista
 3. Hei,

  Olipa kekseliästä romantiikkaa! (voiko noin sanoa??)
  No mutta, paijailujen jälkeen huiskullahan voi pyyhkiä pölyt. Näppärää siis!
  Kuvasi on niin kauniita, ja jos silmänruokaa haluat, niin kandee käydä katsomassa kakkuleipureiden teemakakkuja :) Samanlaisia väkertelijöitä kuin taidat itsekin olla. www.leipuridiiva.fi on ehdoton suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toki voi sanoa ;) Hahah!! :D Mä mietin juurikin eilen samaa kun huiskua katselin tai miten sopiva tuo ois kissan leluksi. ;) Kävin nopeasti katsastamassa, upeita ja monenmoisia kakkuja sieltä löytyikin, täytyy ajan kanssa käydä vielä paremmin tutustumassa! :) ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡