07 huhtikuuta 2013

Burleski deitit



Avomieheni sai pääsiäisen munayllätyksestä tasselit. Vielä deitteihin asti mieheni oli vallan tiedoton niiden tarkoituksesta. Ajattelin rakentaa noiden tasseleiden ympärille hieman enemmän. Siitä lähti idea burleski deiteistä. Iltaan kutsuksi laitoin pienen kortin, jossa ei lukenut mitään. Ajattelin, että tällä kertaa kuva saa kertoa kaiken tarvittavan. ;) Vaikka kuvan kaltaista tanssia ei ollutkaan luvassa, saati kahta naista! ;D

Dita Von Teese on ainakin itselleni tutuin burleskin edustaja. Niinpä etsiskelin netin maailmasta kuvaa, josta lähtisin etsimään ideoita oman tyylin luomiseen, koti keinoin. Tästä alla olevasta kuvasta löytyi kaikki mitä etsin.







Kotitekoiseen burleski tyyliin tarvitset:

* Bodyn tai kivat alusvaatteet joissa viihdyt
* Stay-up sukkahousut

* Pitsiä
* Höyheniä
* Pienet huopapalat (paksua huopaa) / kangaspalat
* Silkkinauhaa
* "Timantti" koristeet - tarroina tiimarista * Neulan & lankaa
* Liimaa




Höyhenkoristeet valmistin pienien kolmion muotoisten huopapalojen päälle. Huopapaloihin laitetaan liimaa ja sitten höyhenet asetellaan päälle Tein itse kolme kerrosta höyheniä limittäin huopapalan pinnalle. Lopuksi liimasin timantin huopapalan/höyhenien kärkeen.

Silkkinauhasta mittasin neljä saman pituista nauhaa, joista tein rusetit. Tämän jälkeen ompelin muutamalla pistolla höyhenkoristeet rusetteihin kiinni. Huopa osoittautui tässä käteväksi, koska se oli todella tukeva materiaali mutta sen pystyi hyvin ompelemaan rusetteihin kiinni.





Burleski asun rakensin pääosin sulkakoristeiden avulla. Tein näitä yhteensä neljä kappaletta, kolme kiinnitin bodyyn ja yhden hiussolkeen. Jotta hiuksiinkin sai hieman burleskia, kuten Ditalla. ;)

Bodyn alaosaan kiinnitin pitsiä muutamilla pistoilla. Myös stay-up sukkahousut saivat yläreunoihin pitsikoristukset. 

Idea kuvassa oli käsineet, tietty halusin myös sellaiset. Irrotin vanhoista legginseistä pitsit ja ompelin ne pienemmiksi. Näin niistä tuli aivan passelit käsineet. Tai ainakin rannelämmittimet. ;D





Burleski tyylin voi viimeistellä meikillä ja hohtavalla vartalovoiteella. Itse käytin Ditan kuvan tavoin tummaa punaista rohkeasti huuliin ja kynsiin, vaikka normaalisti ne eivät olisikaan ykkösvalintoja, toivat ne näille deiteille enemmän itselleni fiilistä. Muutenkin meikki sai olla vahva, teemaan sopien. Viimeistelin silmät vielä muutamalla ripsitupsulla, ekaa kertaa olivat kokeilussa ja yllättivät helppoudellaan! :)


Sähäkkää sunnuntaita!! ♡ Ja tervetuloa Ansku lukijaksi! :)

♡ Vilhelmiina

10 kommenttia:

 1. Aah ihanaa! Ja voin vain kuvitella miten miehesi tykkäsi yllätyksestä ;-))

  Minusta burleski on muutenkin upeata. Uppoaa meikäläiseen kuin kuuma veitsi sulaan voihin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsi kyllä ja oli ihmeissään! :D Erityisesti niistä tasseleista, "aattelin ne on johonkin sisustukseen". :D hauskaa! ♡ Vähän oli erilaiseen somistukseen ;)

   Mä oon kans aina ihastellu burleskia, se on niin upeaa ja näyttävää!! Ja ne asut!!! ♡ Burleski juhlat ois niin hienoa järjestää!! :)

   Ihanaa uutta viikkoa Katja! :)

   Poista
 2. Sexy :):)

  Aivan huikeeta ja niin ihana et jaksat panostaa!! <3 <3 Näitä on niin hauska lukea :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu et meillä aina kaikki kääntyy koomisuuden puolelle :D Vaikka kuinka miettis ja suunnittelis vaaleanpunaiset kakkulat silmillään :D ♡

   Poista
 3. Vitsi, että ihailen tuota sun paneutumista näihin deitteihin ja muihin juttuihin! Vois kyllä itekin ottaa oppia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä niin tykkään näperrellä, mutta monesti vaan sen hetkinen "projekti" vie liiankin kaikki ajatukset! :D Näihin deitteihin jotenkin innostu kun aloitti pienillä jutuilla ensin. Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡