29 huhtikuuta 2013

Miehet asialla - yllätys deitti-ilta


Suuntasimme viettämään viikonloppua Helsinkiin ystäväpariskunnan luokse. Ensimmäistä kertaa miehemme olivat järjestäneen yhteisen viikonlopun. Olimme saaneet viikkojen aikana vihiä, että miehemme olivat suunnitelleet iltaa, eivätkä suostuneet kyselyistä huolimatta paljastamaan mitään. Olin itse ihan kierroksilla, mitä otan mukaan? mikä on aikataulu? mitä me oikein tehdään? eihän tähän iltaa liity kypärät millään tavalla? Mielessä oli paljon kysymyksiä, ja mitä saimme miehiltämme? Ympäripyöreitä vastauksia, jopa aikataulujen suhteen. Soittelimme ystäväni kanssa ja vaihdoimme tietoja, mutta mikään ei meitä auttanut selvittämään illan kulkua. Myös ystävämme joka ei päässyt miehensä kanssa kokonaisuudessaan osallistumaan iltaan oli haukkana jutussamme mukana, ja yritti tiedustella edes pientä vihiä. Hän soitteli miehelleni ja yritti käyttää lähes kaikkia uhkailun, kiristyksen ja lahjonnan keinoja. Mutta miehemme seisoivat rinta rinnan, salaisuuttaan suojellen. ;D Olimme niin yllättyneitä miten miehemme onnistuivat pitämään kaiken salassa. Ja hyvä niin, saimme oikeasti yllätysillan. :)

Aiemmalla viikolla mies toi tuomisina Hunksien skumpan, ja kertoi sen olevan tulevalle viikonlopulle, meille naisille varattuna. Ajattelin, että kyllä, myös me naiset osaamme yllättää, joten tulostelin miestemme yhteisen kuvan ja lisäsin pieniä tekstejä: Kuplivaa Bile Juomaa. Meidän Hunkseille. Pullon oman leiman piilotin hopealla nauhalla piiloon ja lisäsin nauhaa yksityiskohdiksi vielä etiketin ylä- ja alareunoihin. Näin meillä oli antaa omille Hunkseillemme oma skumppa! :)


 

Perjantai iltana sain avomieheltäni tiedot: lähtö aamu kahdeksan jälkeen mutta ennen kello yhtä ja ota mukaan vaatteet jotka ovat tyylikkäät mutta niissä on hyvä myös liikkua. Ja kengät, ne eivät saa hiertää! Eli näillä eväillä lähdettiin miettimään mitä ottaa mukaan viikonlopuksi. Tuli siis pakattua kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista!

Lauantai aamuna herään mieheni herättelyyn ja kutsuun aamupalalle. Hän oli kattanut pöydän, paistanut pekonia, tehnyt leivät ja muut lisukkeet. Ei aamua olisi paremmin saanut käyntiin. Ja parasta oli ehdottomasti se, että mieheni oli muotoillut yhden tomaattisiivun sydämen muotoiseksi. (tästä hieman kyllä tuli kuittia hänelle, kun kerroin ystävilleni, mutta vain koska se oli niin ihana teko!)

Aamupalan jälkeen laukut mukaan ja auton nokka kohti etelää. 

Kun saavuimme ystäväpariskunnan luokse, suhautimme skumpan auki ja miehemme ilmoittivat, että tunnin päästä tulee taksi hakemaan. Johan tuli suhinaa! :D 

Taksi suhautti Esplanadille ja kävimme drinksuilla, seuraamme liittyi myös rakas ystävämme. Hän ei ikävä kyllä päässyt miehensä kanssa osallistumaan iltaan kuin muutamaksi hetkeksi. (työt pilaavat liian usein huvin!) Drinksujen jälkeen lähdimme kävelemään, matka kesti jonkun hetken. Kunnes saavuimme ravintola Saslikin eteen. Ystäväni oli haaveillut jo kauan, että pääsisi kyseiseen ravintolaan, ja hänen toiveensa toteutui. Myös me muut olimme aivan myytyjä. Niin uskomattoman hyvää ruokaa! Ehdottomasti tuonne mennään uudestaankin herkuttelemaan! :) Ruuan jälkeen jatkoimme matkaamme takaisin keskustaan ja pysähdyimme drinkkibaariin nauttimaan lasilliset. (Slingin...) Matkan jatkuttua mieheni veti minut kylkeensä ja kyseli eihän jalkojani hierrä (valitan kai liian usein tästä aiheesta) hän oli varannut taskuunsa rakkolaastarit, ettei iltaani pilaisi edes hiertymät. (IHANA mieheni!! teki mieli huutaa raikuen pitkin Helsingin katuja, tyydyin supattamaan ystävälleni). Pienen kävelyn jälkeen päädyimme hohtokeilaamaan. Ystäväni oli väläyttänyt tämän idean aiemmin ja hyvin hän miehensä tunsi. ;) Iltaa oli hauska jatkaa keilaten, mikäpäs sen illan olisikaan kruunannut parhaiten kun naisten voitto. Ystäväni pesi meidät kaikki ja minä tulin toiseksi. Miehemme tosin puhisivat, että halusivat näin tehdä illastamme vielä ikimuistoisemman. (HAH!) Ystävä pariskunta liittyi seuraamme hetkeksi drinksujen merkeissä ennenkuin suuntasimme "kotiin". Todellisuudessa me naiset menimme juomaan skumppaa ja juoruamaan, ja miehet kävivät hetken katsomassa yöelämää.

Seuraava päivä menikin sitten meidän naisten järjestellessä ruokaa ja muuta virkistystä. Miehemme olivat melko voipuneet järjestelystä, mutta meitä kaikkia yhdisti ilo. Viikonloppu oli ollut aivan huippu ihana, ja miehemme olivat ajatelleet kaiken niin hienosti. Itse ainakin leijuin läpi tuon päivän, avomieheni oli kokoajan niin huomioiva ja rakastava. Monta perhosta tuli metsästettyä vatsanpohjalta, niin hurjana ne lentelivät! Tällaisia päiviä pitäisi olla jokainen päivä, tosin harvakseltaan ne tuntuvat erityisille ja vallan ihanille. Olimme ylpeitä, otettuja ja onnellisia, meillä on maailman parhaimmat miehet meille! Ystäväni oli leiponut niiiiiin herkullista Rex-kakkua!! Oih ja ihanuus, mikä sunnuntai aamun valloittaja!Ystäväpariskunnan olohuoneenpyödän liina kertoo kaiken loppumietteistä. Home Sweet Home. Vaikka viikonloppu oli mitä ihanin, oli myös ihana palata takaisin kotiin. Vaikkakin näitä viikonloppuja ottaa mieluusti lisää!  ♡ Hyvä miehet, saatte useamminkin olla asialla! ;)

Vauhdikasta vapunaikaa! Tosin kaikki vauhti ainakin puuttuu täältä, meillä grillaillaan ja herkutellaan kotosalla rennostellen.

♡ Vilhelmiina

6 kommenttia:

 1. AWWWW!! <3 <3 Kuinka ajattelevaista ja ikimuistoinen viikonloppu <3 <3 !!! Nyt siis tiedän miksi en tavannut sinua viime viikonloppuna ;);)

  Oikein ihanaa vappua sinulle!: ))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♡ Oli kyllä suurin yllätys meidän miehiltä! Kuulin että teillä oli ollut hauska ilta!! :) Ens kerralla! ei näitä yllätyksiä niin tiuhaan tule ;D ♡ Ihanaa vappua myös teille!! :)

   Poista
  2. ERITTÄIN hauska ( ja äänekäs :) ) ilta!!! <3 <3 <3


   Poista
  3. Voin vaan kuvitella! :D Ja sellanen sen olla pittääki, parhautta!! :) ♡ ♡

   Poista
 2. Herkullisen näköinen jätski! ;) hih! Ihana ilta teillä :D Ja kait ne miehetkin aika ihania on... :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätski oli parasta ikinä!! Tuota on tehtävä kotonakin. Ja juu olihan nekin osannu yllättää, meiän miehet...kyllä tästä riittääki taas tarinaa seuraaviks vuosiks ;) :D ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡