26 huhtikuuta 2013

Päivän narri? - pelivihko


Päivän narri pelivihkon tein muutamia viikkoja sitten ja oon odotellut hyvää hetkeä (yhteistä vapaata) vetäistä pelin pöytää.  Huomenna suunnataan ystävä pariskunnalle viettämään viikonloppua. Ajattelin, että huomen aamulla olisi hyvä hetki ottaa skapat, näin voisi pelin kolmea toivomusta ripotella päivään sisälle. :)
Meillä tykätään peleistä ja pienistä kilpailuista. Itse olen hyvinkin kilpailuhenkinen, avomieheni taas pitää sitä piirrettä minussa hauskana ja pieni kiusanhenki hänessä saa usein vallan tämän takia. Pelivihko pitää sisällään neljä tehtävää Sudoku, rakastan sinua.., rakkaussanat ja minun päiväni. Kumpi ensimmäisenä on tehnyt tehtävät, voittaa päiväksi narrin itselleen. Joka siis on häviäjä. ;)

Päivän narri - pelivihko


Tarvitset:
- Paperia (tulostimen & tietokoneen)
- Nitojan
- Rei´ittimen
- Nauhaa

Tein tehtäväsivut wordilla ja tulostin ne erivärisille papereille. Sudokun nappasin googlen kuvahaun kautta, täältä. Rakastan sinua.. tehtävään pitää täytää neljä syytä miksi toista rakastaa. Rakkaussanat oli hieman kinkkisempi tehdä, vaikka kuinka yritin saada kirjaimet samoihin kohtiin, en siinä onnistunut. Ne ovat erikokoisia??! Olisi pitänyt siis tehdä ne jollekin taulukolle. En kuitenkaan innostuksessani edes ajatellut tätä, vaan touhusin. Viimeisenä minun päiväni tehtävänä on nimetä kolme toivomusta päivälle. Nämä toiveet siis toteuttaa pelin häviäjä.

Pitäkää peukkuja! ;DIhanaa ja aurinkoista viikonloppua!!


♡ Vilhelmiina

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava! Mistä sä näitä keksit? :) Blogistani löytyisi tunnustus sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos myös tunnustuksesta, käyn heti kurkkaan! ♡ Ideoita vaan tulee, välillä hyviä ja välillä ei niin toimivia ;D

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡