05 huhtikuuta 2013

Superfood MiniBaari - pieni arjen helpottajaOllaan totaalisen hurahdettu smoothieihin. Niitä valmistetaan aamuisin ja vielä iltaisinkin. Meillä on aina ollut mun intoilujen takia pussukoita ja nyssäköitä milloin mitäkin "terveellisyys" juttuja. Ystävä sai pari viikkoa sitten minut innostumaan Maca-jauheesta, joten tulipa sellainen heti ostettua kotiin. Kahden viikon ajan oon joka päivä lisännyt macajauhetta smoothieihin ja muihin juomiin. Ja ihme kyllä! Tunnen lisääntynyttä energiaa ja hyvää oloa, sehän ei voi johtua auringonvalosta tai lämmöstä, vaan macajauheesta!! :D

Mutta miten tämä liittyy parisuhteeseen? Meillä kun smoothieita on välillä tehnyt minä ja välillä rakas avomies, niin meillä kummallakin on alkanut mennä hermot pussukoihin, kun ne ei mene kiinni, jauheet leviää pöydille, liian monta pussukkaa otettavana ym. Oon kuumeisesti miettiny miten tähän sais jotain helpostusta, kunnes tänään Askossa käydessäni näin aivan täydellisen helpotuksen.  Laatikko, täydellinen smoothieaineslaatikko - Superfood MiniBaari!! Olin haltioissani!! Ja nappasin sen mukaani kiireesti.

Kotona vuorasin laatikkoa hieman foliolla, jotta se pysyisi siistinä eikä ainekset sekoittuisi. (siellä oli aika rakoja..) Sitten lisäilin jokaiseen lokeroon smoothie aineksia: manteli-, maca-, acaimarja-, lucuma-, kaakao- ja steviajauheita sekä seesamin- ja hampunsiemeniä. Ja vielä lopuksi kaurahiutaleita. Namsk!! :)

Meillä on ihka oikea minibaari! :D Tää muuten varmasti nostaa vaimopisteitä! ;D hahah!! ♡ Iloa se kuitenkin keräsi osakseen kun mies saapui kotiin, näin ei tarvitse meidän kummankaan enää tuskailla pussukoiden kanssa. Pieni arjen lahja meille.
"What we do is GOOD for you!" - Pitää sisällään kaiken. Nämä superaineet tekevät hyvää!! ♡ Laitoin keittiön kaapinoveen listan laatikon sisällöstä, jotta mies voi aina tarkistella aineksia. (..ja muistutukseksi  itselle ;)


Lisää tietoa Superfoodeista sekä ohjeita täältä :

Cocovi

SuperfooditIhan SUPERihanaa viikonloppua!!

♡ Vilhelmiina

14 kommenttia:

 1. Mikä mahtis idea :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kätevä toi kyllä on!! Illalla oli helpointa ikinä tehä smoothieta! :D Pieniä iloja! ;D

   Poista
  2. Pienet ilot on parhaita iloja :):)

   Mähän nyt sit oikein kiinnostuin!!! Eli rahkaa ja näitä ja marjoja...vai??

   Poista
  3. Niinpä, niin voi iloita joka päivä!! :) ♡

   1 prk rahkaa tai rahkajogurttia. Sitten marjoja tai hedelmiä, miten kotosalla niitä on. Mansikka, vadelma ja karviais painotteista on meillä. Kiitos anopin ;) Aamuisin banaani on kanssa kiva kun se on täyttävä. Ja sitten noita superfoodeja näin alkuun aika varovasti 1-2 tl. Ja Maca-jauhe on sellainen joka selvästi maistuu, niin siihen on vieläkin opetteleminen ennenkuin voi ajatellakaan enemmän laittaa. :D Mutta blenderillä saa niin kivasti noi hampunsiemetkin ettei tunnu mitään "roskia" juomassa. Niin hyvää!! ♡ Jos innostuit noihin superfoodeihin, ni kannattaa kokeilla!! Alottaa vaikka yhdellä, ne on aika monikäyttöisiäkin, osa sopii leivontaan, kahviin ym. :) Ihanaa sunnuntai-iltaa! ♡

   Poista
  4. Kiitos paljon kattavasta vastauksesta :):) YESH :) Thankyou!!
   Nyt sit vaa blenderi surraaamaan :):)

   Poista
  5. Oon niin innoissani noiden smoothieiden kanssa, ja ku niistä saa aina vähän miksattua erilaista! Blenderi surraamaan!!! ♡

   Poista
  6. Arvaa kuka kävi neidin innottamana ostamassa cocovin smoothie mixin ;);)

   sur-rur

   Poista
  7. Eikä!! :D Jeeee!!! Ihan loistavaa!!! ♡ Lupaan se on hyvää!! ;) Tai saat rahat takaisin!!! ;D;D

   Poista
  8. HIHI! No kyllä oli!! NAMS!!!! Ihanaa....

   Mua vaa semisti ärsyttää, koska...mul on monitoimikone johon kuuluu blenderi ja se toimii erittäin hyvin! Mutta mä haluaisin sellaisen missä vain blender niin se voisi olla keittiössä koko ajan esillä. Se on rasittavaa aina kaivaa esiin se painava jätti monitoimikone ja sit laittaa takaisin!!

   Joteeeeen, ostanko blenderin vai tyydynkö nykyiseen? Sotii vaa periaatteita vastaan, koska mulla ON toimiva blender niin miksi ostaa uusi!!??

   Voi että mä olen kans yx jurpå :):)

   Hyvää yötä!!

   Poista
  9. Voi ei toi on paha!! Blenderi on kyllä helppo koska kun se on tuossa pöydällä ni helppo siihen on surauttaa. Mutta jos jo on toimiva, ni ymmärrän et tuntuu turhalta ostaa uuttakaan. Toisaalta...ei ne kyl kalliita oo. ;) :D Ja et ole, sä oot IHANA! ;) ♡ Ihanaa päivää!! :)

   Poista
  10. Niin...no nyt löysin sit Anttilasta tarjouksessa 39 euroo obh nordican blenderin ja clickclick :):)

   Poista
  11. Hyvä ostos!! Sellanen meilläki on surrannu vuoden päivät! ;) Todellinen rahalle vastinetta tuote! :)

   Poista
 2. Itselläkin alkoi tehdä mieli smoothieta :D Hitto kun ne on niin "työläitä" tehdä ja meidän blenderi ei oo ehkä parhaimmasta päästä... Ääh. Mut pakko nyt tästä postauksesta innostuneena suunnata luontaistuotekauppaan ja alkaa väsäilemään aamupaloiksi smoothieta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä kyllä niin suosittelen, ainaki itelle noi on tuonu hyvän olon päivään! Ja kun ne vaan on niin hyviä!! :) Illalla jo sulamaan marjat ni nopeuttaa tekemistäkin. :) Ihanaa jos innostuit! :) ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡