19 toukokuuta 2013

Jääkiekko Bingoilua


Meillä lähdettiin tänpäiväiseen pronssipeliin mitalin kiilto silmissä. Ei ihan sinne ylletty, vaikka Suomen miehet upean pelin pelasikin, loppua kohti kiristäen. Vaikka jääkiekosta ei tullut voittoa, olipa ilo että meillä bingoiltiin, koska, JESjesJEE, vihdoin ja viimein sain kokea voiton kuumottavan ja ylitse pursuavan tunteen!! Minä voitin!!! Ja voitinkin selkähieronnan!! (häviäjä joutuu töihin)

Me siis bingoilimme hyvinkin helpoilla ja pelkistetyillä korteilla. Pienet palat paperia, kynä, pelin tapahtumia ja bingoilu oli valmista! :) Mertaranta bingo on hieman haasteellisempi, koska se mies puhuu niin paljon eikä aina kuitenkaan niillä samoilla lauseilla. :D Mutta aivan huikea selostaja, legenda jo eläessään! :)

Eihän matsi ole mikään ilman pientä herkuttelua. Tänään herkuteltiin leipätikkareilla ja jäätelöllä, jotka olivat sopiva jälkkäri grillaukselle... Leipätikkareiden ohjeen löysin täältä. Meillä tosin ollaan henkisesti allergisia katkaravuille niin meidän tikkareita mausti valkosipuli/oregano/ruohosipuli. Cakepopsien ystävälle nää oli kyllä oikein kiva kokeilu! :D Suosittelen! ;)Aurinkoista, lämmintä, kuumaa, helteistä siis kesäistä uutta viikkoa!!! ♡ Ja sydämellisesti tervetuloa Lalu ja Tanja.

♡ Vilhelmiina

2 kommenttia:

  1. OH WAU!!! Kivat nuo leipätikkarit!! Sä oot niin ihanan reipas tekemään kaikkea!! Mä ihailen suuresti sinua ja kekseliäisyyttäsi!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruohosipuli on niin namnam ja kruunas noi tikkarit! Alan oikeasti harkitseen kasvattamista ;D Minä joka viimesenä saa viherpeukalo leimaa! ;) Ja KIITOS noista ihanista sanoista, sä niin aina energisoit mua!!! Oot kyllä uskomattoman ihana ja sun positiivinen energia hohkaa tänne(kin) niin suurena ♡

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡