10 tammikuuta 2013

Koti-Spa -jalkahoitodeitit

Tiistai-iltana mies kyseli milloinhan olisi se joulukalenterista tulleen jalkahoitolahjakortin käyttöpäivä. Laitoin asian heti korvan taakse ja syöksyin keskiviikkona töiden jälkeen tekemään muutaman ostoksen iltaa varten. Ajattelin viedä asian vähän pidemmälle, tai se oli toiveissa, noin niinkun deittien muodossa. ;) Kun mies tuli kotiin, syötiin tavalliseen tapaan ruoka ja sen jälkeen pyysin häntä menemään hetkeksi ruokaperäisille. Tänä aikana oli sitten aikaa viuhtoa ja loihtia oma pieni koti-spa kylpyhuoneeseen. Pienillä yksityiskohdilla saa vaan niin helposti ja kivasti tunnelman aikaiseksi.




Tällä reseptillä loin spa-hetken meille:

* Koti-Spa -kyltti
* Jalkakylpykone (vallan mainiosti käy vati, sellaista itsekin olen aina ennen käyttänyt, mutta oli appivanhemmilta sopivasti kaapissa lainassa)
* Ihanan lämmintä vettä
* Jalkasuola + jalkavoide (alessa Emotioneissa)
* Erilaisia raspeja/kiviä
* Tyynyjä + vilttejä
* Pyyhkeitä
* Tuoreita kukkia
* Kynttilöitä
* Smoothie ja suklaa.. yritin tosi terveellisesti.. Miten muuten aina tuo suklaa vaan eksyykin kuvioihin?!! Oli se sitten kuinka luomua tahansa. Juu tällä luomusanalla itselleni hyväksytin tällä kertaa suklaaostoksen. Luomu on aina terveellistä! ;) haha, ajattelu ainakin on LUOMUA! Tarkoituksena oli laittaa miehelle suolaisia naposteltavia, mutta KYLLÄ, unohdin kaupasta ostaa juuri niitä.

Jalkahoito tapahtui kylpyhuoneessa, koska veden kanssa kun läträä niin minimoin vahinkoja (ei tullut vesivahinkoja, vain yksi lautanen säpäleiksi kylppärin lattialle). Kylpyhuoneen oveen tein nopeasti koti-spa -kyltin, hieman virittämään tunnelmaa ja tuomaan erityisfiilistä. Saunanlauteille sai tehtyä pehmeän istuimen käyttämällä reilusti tyynyjä. Laitoin pari tyynyä istuinlauteen päälle ja vasta niiden päälle ison pyyhkeen. Sitten vielä muutama tyyny niskan tueksi, jotta on mahdollisuus ottaa rentoutushetkestä kaikki irti. Ylälauteille laitoin muutaman tuikun tuomaan tunnelmaa. Otin pienen apupöydän, jolle sai pyyhkeet ja hoitotuotteet hyvin käsien ulottuville. Sitten vaan jalkasuola lämpimään veteen ja kuplinnat päälle.  


Miehen jalkahoitoon kuului luonnollisesti jalkakylpy, raspaus ja hieronta voiteella. Deittien muotoon kun iltaa hahmottelin, niin nautin itsekin jalkakylvystä miehen hoitojen jälkeen, ja sitten mies yllätti ihanalla jalkahieronnalla, ja nukuinpa siinä sitten puolen tunnin iltaunet. Uskomatonta, että jalkahieronta onnistuu aina viemään itseltäni tajun. Olipa mukavan rentouttava ilta keskellä viikkoa. Viikkopiristykset vaan jotenkin ovat niin parasta. ♡ 


Lopuksi vielä herkuttelimme smoothiella, joka sisälsi: kourallisen karviaisia, muutaman kourallisen mansikoita, maitorahkaa ja mehukeittoa. 

Smoothia viikkoa!! :)

♡ Vilhelmiina

7 kommenttia:

  1. Ei voi muuta sanoa kuin WAU! Kyllä siinä miestä hemmotellaan aivan ruhtinaallisesti ja sinuakin tietty :-) Pitäisi itsekin joskus yrittää kehittää jotain arki-iltojen pientä hemmottelua...

    t. Katja

    VastaaPoista
  2. Mä niin rakastan juuri tätä arkihemmottelua, koska viikko tuntuu puolet kevyemmälle kun saa pienen hetken irroitettua arjesta. Pelkkä jalkahieronta tai parin minuutin käsihierontakin on niin ihana ja antaa tuhat kertaa enemmän kun ottaa. Pitäis vaan useammin tehdä sellaista. :) (itse kun en tykkää hieroa, ja mies taas sitä rakastaa. Pitäis asennoitua jo valmiiksi, että "ihanaa saa kullalle hyvän mielen", eikä: en jaksa, sormet tulee kipeeks, selkään sattuu huono asento..ääh. :D)
    Ihania hemmottelu hetkiä teillekin ♡

    VastaaPoista
  3. Tää on NIIIIIIN LOVE blogi :):):) toisaalta tulee itku, kun ois niin ihana ( ja sydän janoaa ) toteuttaa tällaisia jutskia oman kullan kanssa!!! Mutta nää on hyvä laittaa korvan taakse sitä päivää varten, kun oma kulta on!!!

    Parempi nyt kuitenkin yksin kuin huonossa seurassa!!

    Ihanaa Loveilua! :):):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommenttisi! ♡ Lähimuistissa on itselläkin kaipaus ja jano rakkauteen, mutta kun se tulee vastaan, niin kaikki se oikean odottelu oli ollut sen arvoista. (26 vuottakin). :) Se yllättävä ja ihana rakkaushetki odottaa! :) Ja itse ainakin uskon siihen, että ihan kiva tulee aina olemaan ihan kiva. Pitää olla enemmän. ;) Blogiin teen juttuja vaan parisuhteelle, mut muuten näitä on hauska toteuttaa ystävillekin. :)


      Ihanaa viikonloppua sinulle!! :)

      Poista
    2. <3 <3 <3

      Haaste olisi sinua odottamassa blogissani, vaikka Viime Kesän Loveiluita ;);)

      Poista
    3. Ihanaa ihanaa TAAS KERRAN!!! <3 Voi vitsi kyllä sä jaksat miehen eteen touhuta ;)

      Poista
    4. Ihanaa! :) Niin, tulee touhuttua miehen eteen, kun ei vielä ole muuta ihanaa kotona pyörimässä jonka eteen tekisi ja touhuaisi ;) Mukavaa viikonloppua teidän perheelle! :) ♡

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡