12 tammikuuta 2013

Oi kesä kesä!! - haaste

Sain piristävän haasteen Beauty Of Life -blogin Lovelta. Kiitos ~LOVE~! ♡

Haasteen tehtävänä oli muistella viime kesää kuudella kuvalla. Muistelen siis meidän kesää, parisuhteellisesti. ;)

 

Uiminen, polskuttelu, hassuttelu vedessä ♡


 Kesäherkut : Grillimestarin bravuurit ja MANSIKAT!!


Yhteiset kesäreissut ja uudet elämykset ♡

 

Rakkaiden ystävien kanssa vietetyt iloiset illat ♡


 Muutaman seinän maalaus, kommelluksineen kaikkineen! - Ja rentoilu, makoilu, oleilu ♡

Kiitos vielä kerran ~LOVE~ ihanan kesäfiiliksen tuonnista talven keskelle!! Tästä alkoi kesän odotus!! ;) ♡ Niin ja ihanaa kun olet tullut lukijaksikin, lämmittää.

Tapana kun on jakaa haastetta, niin jaan tämän haasteen lukijoille. Saa piristää itseään kesä ajatuksilla!! Jos ei blogillisesti niin mielellisesti! ♡

Ihanaa sunnuntaita!!

♡ Vilhelmiina

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! Tuo hymykuva sai hymyn tännekin :)))

  Kivaa päivää!!

  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli ihana fiilis eilen kun taas muisteli kaikkea! Ystävien hymy ja jaettu ilo on parasta. ♡ :) Ihanaa sunnuntaita! :)

   Poista
 2. Moikka!

  Olen jäänyt blogiis koukkuun... Kirjoitat hauskasti ja rohkeasti!
  Todella kiva kuulla muutenkin, että minkälaista arkee muissa suhteissa vietetäään. Itse koetan ettii vertaiskokemuksii, että miten arki sujuu joittenkin episodien (riitojen!) jälkeenkin. Meneeks liian henkkohtaseks, jos kirjoittelisit vaiks joistain tilanteista, joita ootte sen miehes kans kokenut, ett miten pääsitte koettelemusten yli, niin sanotusti. Oon ite tuorees suhtees, ja en oikeen tiiä, et mitä kaikkee tulis sietää ja yms.
  Nimim. Onerva96

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistäsi Onerva! :)

   Ensiksi ajattelin, että jättäisin kaikki arjen ongelmat ja solmukohdat blogin ulkopuolelle, koska halusin keskittyä vain niiden kutkuttavien tunteiden metsästämiseen. Tässä on kuitenkin jo hieman tullut avauduttua, ja toisaalta se on ollut myös ihana tapa jäsennellä omia ajatuksia. Parisuhde kun ei ole aina ruusunterälehdillä tanssimista, vaan enemmänkin taiteilua yhteisessä onnessa. Ja kaikissa asioissa se onnikaan ei ole yhteinen! ;D Mutta laitan ajatuksesi korvan taakse, ja kiitos, viestistäsi sain uskallusta pohtia tänne enemmän. ♡ Itselleni avautuminen ei mene liian henkkohtaseksi, mutta avomieheni hieman jännäilee asian suhteen.

   Tuohon tuoreeseen suhteeseen ajattelen niin, että aina alku on opettelua ja ennen kaikkea myönnytysten opettelua. Itse koen tärkeäksi sen, että arvostaa toista ja asioista puhutaan. Meillä riitatilanteet puhutaan aina lävitse, avomieheni ei voi mennä nukkumaan riidoissa. Itse taas menen niin syvälle tunteisiin, että tarvitsen aikaa sulatella, ennenkuin pystyn niistä keskustelemaan. Tässäkin on ajan myötä tullut muutosta, ja olen opetellut tulemaan itse vastaan riitatilanteissa. Parisuhde ei ole helppo, mutta jos rakastaa ja tuntee saavansa oikeanlaista rakkautta takaisin, niin ongelmat vaan on käsiteltävä ja puhuttava. Ongelman saisi siis käsiteltyä pois, tai niitä oppisi edes ymmärtämään. :)

   Ihanaa sunnuntaita! :) ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡