13 tammikuuta 2013

Pieni ISO inspiroituminen

Eilen vihdoin pääsimme avomiehen kanssa shoppailemaan. Muutaman kerran vuodessa käydään yhdessä vaateostoksilla ja mies on aina innoissaan. Hän ei ole mikään shoppailija, mutta tykkää sen kerran katsella rauhassa itselleen ja ehdotella minulle vaate ideoita. Olen lähinnä aina (kamalaa kyllä) ohittanut ne ideat, koska hänen tapansa on ehdotella kaikkea, joka on minulle vierasta ja erilaista. Tiedän, että hän yrittää avata silmiäni näkemään uusia juttuja ja kannustaa kokeilemaan uutta. Jos en kuitenkaan koe jotain omakseni, en osaa kuvitella edes sitä kokeilevani. Ai kauheeta, tunnen olevani kamala ämmä! :D Toinen tukee ja kannustaa, sitten itse lyö hänenkin hanskoja tiskiin. Kyllä, näin meillä!!

Mutta mitä opin kuitenkin eilen, oli se, että joskus vain pitää antaa toiselle ohjat ja antaa ehdottaa/päättää mitä kokeilet. Olimme yhdessä vaateliikkeessä ja mieheni tapansa mukaan ehdotteli mielestäni aivan hassuja. Mutta kerrankin minä kuuntelin!! Annoin hänelle mahdollisuuden ehdottaa ja kokeilin niitä joita hän ehdotti. Tein tämän saman vielä toisessakin kaupassa, ja löysin aivan superihanan istuvan mekon, jota en muutoin ikimaailmassa olisi kokeillut. Kun laitoin mieheni valitseman vaatteen päälleni, en voinut uskoa, että mieheni oli tehnyt päivän löydön!!


Tästä inspiroituneena, ensi kerralla aion shoppailemaan mennessä tehdä stailaus -deitit. Eilen en tajunnut tätä toteuttaa, mutta ensi kerralla takuuvarmasti. Oikein jo valmiiksi kutkuttaa ajatus, miten mieheni pukisi minut. :D Hassua, tiedän!! Mutta samalla aika jännää!! ;) Niin ja maistelen kyllä mielikuvaa siitä, kuinka vihdoin saisin vallan istuttaa vaaleanpunaisen paidan mieheni päälle, koska uskon vakaasti, että se sopisi hänelle. Tosin hän ei sitä vielä ole edes ajatuksen tasolla hyväksynyt.

Eilen ostosreissun jälkeen kuuntelimme muutamia biisejä Youtuben maailmasta ja joskus kun jotain tapahtuu oikeana hetkenä niin tämä biisi tuli eteeni. Beautiful ´Cause You Love Me - Girls Aloudilta. En voinut pidättää kyyneleitä, kun kuuntelin tätä biisiä. Kaikki sanat vain niin kuvastavat tunteitani siitä kuinka mieheni on muuttanut asennoitumistani itseeni, hyväksymään ja rakastamaan.


Beautiful 'Cause You Love Me


Kaunista sunnuntaita! ♡

♡ Vilhelmiina

2 kommenttia:

  1. Voi ei! Itku tuli kun tuon biisin kuunteli! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa niin rakastuin siihen!!! ♡ Ja aina saa herkistyyn! :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡