04 tammikuuta 2013

Salaisten yllätysten - purnukka

Tervetuloa Konstantina. Ihanaa, että olet löytänyt tänne!! ♡

Innostuin tuosta mieheni uudenvuoden lupauksesta niin, että päätin ottaa jo startin sille ;D Okei, pitäisi antaa toisella aikaa toteuttaa itse, mutta tavallaan tää juttu voikin olla hyvä kimmoke ;) Plus antaa jotain vinkkejä miehelle yllätyksiin :) Seli seli, tiedän!! :D

Päätin siis väsätä salaisia yllätyksiä sisältävän purnukan. Ajattelin, että purnukasta voisi vuoroviikoin ottaa yhden lapun ja sitten se toteutettaisiin yllätyksenä toiselle. Ajankohdan yllätykselle voisi itse päättää sillei miten se viikkoon istuisi parhaiten, fiiliksen mukaan. :) Mielestäni hauskinta tässä on se, kun laput menevät sekaisin niihin tulee haastetta. Varsinkin yhden lappuni osalta, jos se lankeaa itselleni. ;D

Tein lappusten pohjat wordilla ja tulostin paperille. Laitoin lappujen otsikoksi: Haluan että ... (mutta nyt laittaisin Yllätä minut...) Tulostin yhteensä 12 lappupohjaa, ja täytin niistä kuusi. Näin avomiehelle jää myös kuusi lappua täytettäväksi ylläri ideoilla. Taittelin laput kahtia ja teippasin ne kiinni. Laitoin purnukkaan lisäksi muutaman joulukarkin, vähän palkkiota. ;)


Kirjoittelin omiin lappusiini:

* ...yllätät minut tarjoilemalla aamiaisen sänkyyn.
* ...yllätät minut jälkkärillä.
* ...näytät minulle jonkun ihanan paikan.
* ...yllätät minut rentouttavalla hetkellä.
* ...yllätät minut lukemalla minulle jotain.
* ...soitat lempi biisini ja tanssitat minua. (tämä siis jos lankeaa minulle, niin kai sitä sitten moshataan ;D jaiks.)

En malta oottaa, että pääsee aloittamaan tän!!...mitenhän se aikataulu...jos sittenki päivittäin? Vois kyllä olla miehelle liikaa ;D


Yllätyksellistä ja ihanaa viikonloppua!! :)

♡ Vilhelmiina

6 kommenttia:

 1. Tosi hyviä ideoita löytyy täältä! Itelläänki meinaa tylsää olla parisuhtees. Taisiis haluis sen alkuhuuman takas. Vois ihan hyvin kokeillakki joitai näistä ideoista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anne!
   Kiitos :) Nyt vaan kokeilemaan!! Piristykset tuo ainakin pienen osan sitä alkuhuumaa takaisin ;) Itellä ainaki toimi se, että ensin alko tekeen pieniä juttuja. Siitä sitten innostu iteki ku toinenkin ilahtuu. Ihanaa viikonloppua sinulle! :)

   Poista
 2. Meilläkin voisi toimia tämä idea. Olisi mukava saada pieniä yllätyksiä arkena. :) Kivoja ideoita sinulla muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa sinulle :)
   Suosittelen kokeilemaan, vaikka vielä ei itsellä ole kunnollista suositusta antaa, kun meilläkin purnukka odottaa miehen lappuja :) Mutta kutkutuksella odotan! :)

   Poista
  2. Ihan huikea idea, taas kerran. Tätä kokeillaan kyllä seuraavaksi ;) Miten Sinä kerkeätkin näitä kehittelemään? Mulla on jo monta sun ideaa jonossa, kunhan vaan saan aikaseks :D

   Poista
  3. Hei Suvi!
   Kiitos kovasti :) Mäkin innolla odotan, että mies saa rustattua lappuset niin päästään kokeileen käytännössä :D Idea lähti Venlan kommentista aiempaan postaukseen, että he olivat tehneet yllätys treffejä. Muokkasin sitä meille sopivaksi, pieniksi jutuiksi. Plus on aina kiva kun saa miehen osallistumaan ;) Tai siis ylittämään kynnyksen uusissa jutuissa :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡