08 helmikuuta 2013

Ihanat valokuvakortit ♡

Matkustin pohjoiseen viettämään muutamia vapaapäiviä vanhempieni luokse. Joka kerta kun ajelen takaisin lapsuuden maisemiin en voi olla pysähtymättä ihanaan Sisustus Satiini putiikkiin. Tällä kerralla katseeni kiinnitti suloiset Joel Jyringin valokuvakortit - sekä niissä ihastuttavat runot. Nappasin mukaani neljä kaunista korttia, joiden runot erityisesti vetivät puoleensa. Ajattelin, että niitä voisi joskus hyödyntää vaikka raapustamalla viestejä rakkaalle.

Halusin myös jakaa nämä ihanat kortit runoineen tänne, joten kuvaskelin kortit mökkiympäristössämme. Eikö olekin niin suloisia!! :)



 Lisää näitä ihastuttavia kortteja löytyy taiteilijan omilta sivuilta: http://www.joeljyrinki.com/

Ilokseni huomasin uuden lukijan liittyneen, Cynical, tervetuloa! :)

Ihastuttavaa viikonloppua!! ♡

♡ Vilhelmiina

7 kommenttia:

  1. Kivat kortit, varsinkin tuo vanha kulahtanut auto viehättää minun silmääni :-) Mukavaa viikonloppua!
    t. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaan silmäänikin se hyppäsi, rouhea mutta samalla herkkä. Kortin runo myös istuu kuvaan täysin. :) Itse ihastuin heti tuohon korttiin, jossa pikku tyttö istuu ratin takana, ehkäpä juuri senhetkisen matkustamisen vuoksi. ♡ Ihanaa viikonloppua myös sinne! :)

      Poista
  2. Hei muru! Ihania kortteja!!! Ja usein niin hankala löytää mieleisiä mitä antaa. En tiedä miksi ei muuten tule joskus annettua kortteja ihan muuten vain, vaan aina sitä jotenkin odottaa juhlapäivää, ystävänpäivää yms... Pitäisi varmaan omalta kohdalta aloittaa uusi käytäntö ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana! Näinpä! :) Miksi muutenkaan aina odottaa yllätysten ja lahjojen suhteen johonkin tiettyyn päivään, koska tämäkin päivä on yhtä tärkeä! ;) ♡

      Poista
  3. IHania kortteja!!! <3 <3 Juuri näin, koskaan ei voi sanoa liikaa tärkeille ihmisille, kuinka paljon he merkitsevät!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! Ihan superihania!! :) Samaa mieltä, koskaan ei voi sanoa liikaa rakkaille kuinka rakkaita he ovat. Pitäisi enemmänkin uskaltaa viljellä kauniita sanoja, kaikille. ♡

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡