17 helmikuuta 2013

Tarjolla Rakkautta

Olen pitkään halunnut Riviera Maisonin Especially for you - tarjottimen. Se on niin suloinen! Mutta niin pieni.. Tai ainakin aamiaisen tarjoilu siitä tuntuisi mahdottomalle, mutta pienempään tarjoiluun se olisi vallan passeli. Pyörittelin käsissäni vanhaa tarjotintamme ja päätin tuunata sitä samaan tarkoitukseen sopivaksi.
Ensiksi ajattelin maalata tarjottimen uuteen uskoon ja samalla kirjailla sanat sen pinnalle. Mieleeni kuitenkin heräsi epäilys ja mietin josko sillä kuitenkin olisi käyttöä muissakin tilanteissa myöhemmin. Siispä otin suikaleen vanhaa tapettia ja leikkasin siitä sopivan kokoisen palasen, jonka kiinnitin kaksipuoleisella teipillä tarjottimeen. Teksti päälle ja tsadam! Tarjoitin valmiina tarjoiluun.Riviera Maisonin teksti on herttaisempi ja hempeämpi, mutta en oikein saanut sitä omassa suussani käännettyä niin, että se olisi kuulostanut kivalle. Joten siksi tälläinen Tarjolla rakkautta - teksti. Ja täydellä rakkaudellahan aamiainen valmistui. :)


Jälkeen - Ennen

Tapetti osoittautui heti hyväksi päällysteeksi, kun jogurtin kanssa sattui pikkanen vahinko. Kostealla rätillä lähti jogurtti, eikä tapetin pinta taikka teksti kärsineet ollenkaan. Parasta kuitenkin on se, että halutessa voi vaihtaa tekstiä ja pohjaa mieluisaksi yhä uudelleen.


Ihanaa sunnuntaita vielä kerran! ♡

♡ Vilhelmiina

6 kommenttia:

 1. Kiva pikkutuunaus. Kierrätystä parhaimmillaan ja varmasti se aamiainenkin maistui maukkaammalta :-)

  Hyvää alkavaa viikkoa,
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei vieny juuri aikaa ja vielä vähemmän rahaa :D ja sai pienen piristyksen aamuun. Ihanaa uutta viikkoa sullekin! :)

   Poista
 2. söpö tuunaus <3 :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡