17 toukokuuta 2013

Jääkiekko -deitit


Täällä on sairastettu nyt sitten oikein olan takaa, ja tauti vei minutkin sängynpohjalle makaamaan lähes kahdeksi viikoksi, kun vielä soppaan lisäsi valoherkkyyttä aiheuttavan lääkkeen ni avot. Olin blogimaailman ulottumattomissa. Nyt kuitenkin on ihana palata taas kurkkimaan mitä ihanaa tänne kuuluu ja mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua!! Menee siis varmasti koko viikonloppu, kun koluan kaikki suosikkiblogini lävitse, oih ja ihanaa!! Teitä on ollut ikävä!

Jääkiekon MM-kisat ovat vallanneet taas ison osan arjesta. En kylläkään tästä valita, itsekin seuraan into piukeana tätä mahtavaa tapahtumaa ja uskon kultajuhlan häämöttävän vielä edessä!!! ♡ Ihanaa Leijonat ihanaa!!! :D

Järjestin meille kotiin pienen deitti-illan jääkiekon timmellykseen. Ja menin jokaisen matalimman aidan alitse.


Deittien idea oli ensiksi lyödä vetoa pelin lopputuloksesta. Nämä merkattiin deittilapun yläviivoille. Pelin lopputulos määrittäisi siis kumpi deittipelin pelaajista voittaisi. Tällä kertaa mies siis veikkasi lähimmäksi lopputulosta ja voitto oli hänen. Minulle siis lankesi häviäjän rooli ja samalla tehtävien toteuttaminen.

Pelin aikana piti siis merkata jäähyjä. Deittipeliin merkattiin kummankin jääkiekkojoukkueen saamat jäähyt. Jokainen jäähy vastasi yhtä tehtävää. Jäähyjen perässä oli pientä vinkkiä häviäjän tehtävästä. Nämä kaikki termit on otettu jääkiekko slangi sanastosta. Miehelle juurikin nämä jäähyjen perässä olevat vinkit aiheuttivat innostusta ja kovaa arvausta, mitä mikäkin voisi olla. Jätän ne myös tänne arvailujen varaan. ;) hih!

Deitit olivat hauskat ja jännitystä riitti jo pelkästään Suomen mutta myös henkilökohtaisen pelin puolesta.

Deitit koostuivat toki myös herkuista. Näiden suhteen menin todella sieltä mistä oli helpoin. Muffinsit ovat valmiina ostettu, vain kuorrute on tehty itse (voi + tuorejuusto + tomusokeri). Domino choco kekseihin kirjailin FIN tekstit, pientä kannustusta omille! ;) Tuc keksien välissä on tuorejuusto+savulohi+tuore tilli -täyte. Ja lapinrieskojen välissä pekoni-savuporo-tuorejuusto-ruohosipuli täyte. Niin nopeat ja helpot nuo täytteet tekaista, ja nam miten hyviä ne on varsinkin noiden Tuc keksien välissä! :)Uusia pelejä odotellessa!!!

Ihanaa viikonloppua kaikille ihanille!!! ♡ ja tervetuloa Piukku lukijaksi!!


♡ Vilhelmiina

8 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hauskalta. Sulla on kyllä onnekas mies!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa ja näinkin pienellä vaivalla. Pää jo pörrää mitä kivaa keksis huomiseks!? :D

   Poista
 2. :):) sä saat koht viedä mut dateille :))) hihihihehehe!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos niin paljon, että jätit kommentin blogiini. Sitä kautta löysin tämän sun aivan super ihanan blogin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi että tulit vierailulle!! :) ♡ Itsekin innolla jään seurailemaan sun juttuja! :)

   Poista
 4. Täällä käydessä tulee kyllä aina hyvälle tuulelle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä!! ♡ kiitos!! Mäkin aina niin inspiroidun sun sivuilla! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡