27 toukokuuta 2013

Lahjaksi deittipurnukka & pariskuntailtaa


Ystävä pariskunta viettää kohta yksivuotis päiväänsä, joten ajattelin ilahduttaa heitä itsetehdyllä lahjalla. Deittipurnukalla. Purnukka pitää sisällään pieniä sydämiä, joihin on kirjoitettu kotona/lähiympäristössä toteutettavia minideittejä. Sydämet leikkasin pahvista ja sydämen kaarien väliin leikkasin pienen viillon, jonka toiselle puolelle sipaisin liimaa ja yhdistin. Näin sydämet saivat kolmiulotteisen muodon. Purnukka täytyy ilmavammin ja nopeammin. ;) Purnukkaan mahtui yhteensä 53 pientä deittisydäntä. Joista 6 laitoin päälle tyhjänä, näin pariskunta saa vielä itse kirjoittaa muutaman deitin purnukkaan. Purnukan eteen lisäsin vinkkaavan kortin ja taakse tikkarit, jotta deittien suunnittelu luonnistuu oikein makeasti. ;)

Tällaisista deittejä purnukka mm. sisältää:
* Pelatkaa peli, kaunis asettaa panokset
* Puhukaa, komea päättää keskustelun aiheen
* Lautapeli
* Lukekaa yhdessä jotain
* Käyttäkää puoli tuntia vain hellimiseen* Kaunis saa päättää mitä kivaa
* Komea saa päättää mitä kivaa
* Jakakaa 5 tavoitettanne
* Iltakävely
* Menkää pelaamaan biljardia
* Piirtäkää kuvat toisistanne
* Ottakaa yhteiskuvia
* Katsokaa jalkapalloa, komea kertoo pelistä ja kaunis kuuntelee
* Suunnitelkaa seuraavaa lomaanne
* Lähtekää seikkailulle
* Kertokaa toisillenne haaveistanne
* Tilatkaa ruokaa ja nauttikaa se kynttilänvalossa
* Kertokaa toistenne hyviä puolia
* Anna komean valita elokuva
* Hikoiltaa yhdessä - tanssia, joogaa tai jumppaa
* Menkää kauppaan ja ostakaa mahd. seksikkäät yllätykset toisillenne
* Antakaa toisillenne niskahieronnat
* Pyöräyttäkää smoothiet
* Rustatkaa toisillenne rakkauslappuset, käyttäkää aikaa myös niiden antamiseen.

Deittilapuissa esiintyy kaunis ja komea, jotka tietysti kuvaavat pariskuntaa. Komeaa on yritetty ottaa huomioon, ja tuoda häntä deittien sisältöihin. Helposti deiteistä muodostuu naisen näköisiä, varsinkin kun täälläkin päässä suunnittelija on nainen. Mutta yritin kyllä kaikkeni huomioida rakkaan ystäväni toistapuoliskoa, jopa jalkapallolla! Ja se on paljon! ;D ♡ 

Toivottavasti pariskunta innostuu deittipurnukasta ja se tulee hyvää käyttöön. :) Perjantaina vietimme meillä pariskuntailtaa, ihanan ystäväpariskuntamme kanssa. Meillä onkin suuri ilo heistä, koska he ovat tavanneet kauttamme (me cupid?). Pariskunnan kauniimpi osapuoli on hyvin rakas ystäväni ja hänen miehensä on oman avomieheni ystävä lapsuudesta saakka.

Iltamme piti sisällään grillausta, herkuttelua, ihanaa yhdessä oloa ja tietty pientä kisailua isäntä vastaan emäntä pelin parissa. Joka muuten päättyi tasapeliin!!? Halusin jakaa kuvia illastamme tänne, jotta ne jäävät itsellenikin ihanaksi muistoksi.

Hampurilaisemme lisälsivät meksikolaisia vaikutteita, maustin pihvit reilusti tacomausteella, ja tein itse vääliin laitettavaksi guacamolen ja ketshupin. Lisukkeena meillä oli tortilla chipsejä & kierteitä. Namsk!! :)
Nappasin ihanasta ja upeasta, Täyttä elämää blogista valkosuklaatriflen ohjeen. Kostukkeena käytin meillä dooleysiä. Aivan hurjan hyvä herkku!!! ja todella nopea toteuttaa, oikea kesänsulostuttaja. Kiitos ohjeesta Hannele! :)
Kaunista viikkoa kaikille!! :) Itse suunnistan tänään hieman kauemmaksi etsimään tulevalle perheenjäsenellemme tarvikkeita ♡ Kyllä!! Meille tulee vauva!! Kisu sellainen. ;) Mutta täällä ollaan niin innoissaan, aivan ihanaa ja toiveiden täyttymys. (olen hieman höpsö asian suhteen, yrittäkää ymmärtää ;)

Ja sydämellisesti tervetuloa May lukijaksi!

♡ Vilhelmiina

6 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia ja tosi hyvä idea tuo deittipurnukka, oot kyllä ihana ystävä kun tuollaisen keksit! kuulosti niin kivalta et taidan ottaa tuollaisen meillekin käyttöön tässä kesän aikana :D
  lämpimät onnittelut uudesta perheenjäsenestä <3 hänen kuvia odottelen jo nyt innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täälläkin odotetaan kovasti, tietysti karvavauva pääsee blogiakin ihastuttamaan! :) Ystävä aina ollut innoissaan kaikista pienistä kotideiteistä kun ideoita olen heitellyt. Muutaman hengen ihana perhekin kotia asustaa, niin siksi ei kotoakaan ole helppo irtautua deittailemaan. Joten ajattelin että pienet kotideitit olisi heille aivan loistavia, ei tarvitse arjen keskellä edes suunnitella, vaan ottaa purnukasta ideaa ja nauttii hetken rakkaan kanssa kaksinolosta. Meillekin tuo kyllä olisi ihan mainio arkea piristämään! :)

   Poista
 2. Valkosuklaatrifle näyttää varsinaiselta herkulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niin herkkua!!! :) Tulee olemaan kyllä tän kesän hitti meillä. :)

   Poista
 3. APUA! Mul meni ihan kylmät väreet. Luulin et VAAVI!!!!!

  Ihanat hampparit! NAMS!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D NO EEEEEI!!!! mutta melkein! ;D Ehkä hieman liian vinkeesti tuon laitoin.. ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡