01 toukokuuta 2013

Vapun ilo


Meillä ei tänäkään vuonna paistuneet munkit, mutta poppareita senkin edestä. Vappu on mennyt kotosalla avomiehen sairastaessa ja itse olen päntännyt päätä täyteen pääsykoekirjasta. Miestäni olen yrittänyt karttaa ettei tauti iskisi ensi viikoksi itseeni, mutta kun nuo miehet vaan ovat niin raasuja jo pienen flunssankin iskiessä. ♡ ;)

Mutta poppareihin, meidän vapun suurin ilo:

Suklaapopparit

 * suklaata
 * popcornin siemeniä & öljyä
 + strösseleitä

Öljyä kattilanpohja täyteen ja päälle poppareiden siemet. Hella lähes täysille ja annetaan poppailla kunnes kattila on lähes täysi. Itse teen melko pienillä kattiloilla. Samaan aikaan suklaa on sulanut juurikin sopivasti ja se sekoitetaan poppareiden kanssa. Päälle vähän strösseleitä sulostuttamaa. Nams! Tässä kohtaa pitää napsia muutamat, lämpiminä niiiin herkkuja! Sitten levitetään leivinpaperille ja hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Suolaiset popparit maustoin valkosipuli- ja paprikajauheella, sekä tietty suolalla. Erilaisia, mutta aikas hyviä! :)


Ihanan aurinkoista vapuniltaa!!

♡ Vilhelmiina

8 kommenttia:

 1. UII!! NAM!! Näitä pitää kokeilla!
  Tykkään kauheesti makean ja suolaisen sekoituksesta. Uusia tv-mix poppareita maistoimme, mutta itsetehdyt VARMASTI vielä parempia :))
  Ja makuihin ei taida olla rajoja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja näihin tekee niin helposti ite sellaisia sekoituksia kun tykkää, todella herkkua!! ja pahinta oli juurikin se että eka ottaa makeita sitten vähän suolasta ja taas makeeta, yhtäkkiä onki syöny hirvittävän määrän jo! :D Tulisempia poppareita pitää ainakin kokeilla ja vaahtokarkkivalkosuklaa...juu ei oo rajoja! :D

   Poista
 2. HALEJA IHANUUS!! <3

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin herkullisilta! <3

  VastaaPoista
 4. Nam! Suklaapopparit on ihan super hyviä :-) Vitsi niitä pitäiskin tehdä taas pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! Herkkua!! Viimeksi itse syönyt lapsena kun kaupasta ala-asteen discoon äitin kanssa ostettiin. :D oi mitä muistoja! ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡