19 kesäkuuta 2013

Meidän hurmuri ja sen leikkimökki


Meidän hurmuri ♡ !! Valloittanut ihanalla ja leikkisellä luonteellaan meidän sydämet täysin. Jo ensimmäisenä yönä valloitti "äitin" tyynyn ja ensi yöksi laitetaan yksi lisää petiin. ;) (jo kietonut pikkusormen ympärille...?) Tänään tuli napsittua muutamia kuvia, enkä millään osannut valita yhtä taikka kahta, koska niin jokaisessa on pieni osa herran luonnetta mukana. Joten luvassa melkoinen kuvareportaasi. Mutta onhan toinen niin suloinen! ♡ Tässä siis uusi perheenjäsenemme:






Askartelin pikku miehelle myös pahvilaatikoista pienen kiipeilyyn soveltuvan talon. Oikea kiipeilypuu kun on vielä tehtävälistalla. Sulista ja styroksipallosta tein talon seinällä olevan pallon. Vessapaperirullista kokosin portaikon, riippuvaa mallia. ;D Talon ulkonäköön panostin tarkoituksella, koska rakkaan ystäni ihana pieni tyttö myös vierailee meillä niin ajattelin josko tämä olisi soveltuva myös leikkeihin. Se jää nähtäväksi! :)




Tervetuloa Maiski lukijaksi

Ihanan suloista viikkoa kaikille!!

♡ Vilhelmiina

10 kommenttia:

  1. Ohoohh!! Osaapa miukumauku poseerata! :) Oma kulta on se maailman ihanin, aina ja ikuisesti. Luit varmasti rivien välistä, että mullakin on kisuli :) Ja voi että teilläkin on suloinen vauveli!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä aivan ihana pieni mies!! ♡ Aikamoinen vauhtihirmu, vierestä ihan pelottaa tuo meno! :D Kuvia sai otettua hyvin ku kisu piti ikkunan luona vahtia pari tuntia kun mies maalasi terassia. :D unien aikana kerkesin sitten itekin sutimaan, mutta hetken päästä jo pieni kurkistaa ikkunassa ja naukuu hurjana: "miksi minut on jätetty tänne yksin!!!" :D Terkkuja teiän kisuvauvalle ♡

      Poista
  2. AWWWW! Kyllä se on niin söpö <3 <3 Ihanaa juhannusta ihanainen <3 <3

    VastaaPoista
  3. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Ihanaa juhannuksen jatkoa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!! ♡ Suloista sunnuntaita teillekin! :)

      Poista
  4. Minkä rotunen tä on? ei näytä ihan tavalliselta maatiaiselta nuo kasvonpiirteet :) Itselläni on kaksi kissaa, toinen niistä on vähän samannököinen kuin tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiän poika on Maine Coon. :) Toinen kisulainen ois haaveissa ottaa kaveriksi, mutta vielä on mietinnässä oisko samaa rotua vai maatiainen. Mies kovasti halusi ensin koiraa ja sit tää mainecoon oli rotumääritelmältä aika koiramainen, niin ajateltiin että jes täydellinen kisu meille. Tosin mun entinen maatiainen otti palloa ilmasta kiinni ja toi takaisin, että luonteessahan se sosiaalisuus on tai ei. :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡