12 kesäkuuta 2013

Muistoja matkalle


Tänään suuntaan ystävieni luokse muutaman päivän visiitille ja katsomaan supersuloista kummipoikaani ♡. Kun viikonloppu ja kotiinpaluu koittaa, on avomieheni jo lähtenyt pitkälle viikonlopulle mökkeilemään ystäviensä kanssa. Eli edessä on 4 päivää ikävää, kaipuuta, raastavaa erossa oloa - tai kivemmin ajatellen: laatuaikaa! ;) Ystävien kanssa vietetty aika on sama kuin laittaisi rahaa pankkiin, ainakin sinne henkiseen lokeroon. Mikäpä on sen ihanampaa kun viettää muutama päivä väliin erossa ja sitten se ikävä oikeasti ehtii hiipiä. Toisen näkemistä odottaa ja elämä on hetken niin vaaleanpunaista! :)

En kuitenkaan voinut lähteä matkalle ilman pientä yllätystä. Joten askartelin miehen laukkuun kiinnitettäväksi "nimilapun" - joka sisältääkin meidän yhteisiä muistoja.Ihanaista loppuviikkoa!

♡ Vilhelmiina

6 kommenttia:

 1. Aivan mieletön idea <3 <3 Oma aika tekee hyvää ja yllärit ovat ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vähänkö ehdin tihrustaa tuota tehdessä! ;D ihanaa oli kun kotiin tullessa myös mua odotti pieni muistaminen ♡ Yllätyksiä on ihana järkätä! :)

   Poista
 2. Vietä ihanaa laatuaikaa! Niitä ystäviä minulla on ikävä, kun ne vanhimmat ja parhaimmat ovat siellä Suomen päässä. Naamakirja ei ihan aja samaa asiaa kuin sen laatuajan viettäminen naamatusten :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nauru ja ystävien seura teki kyllä niin hyvää! ♡ :) Ei se naamakirja ihan samaa aja, mutta onneks se helpottaa ikävää kun ystävä/ystävät ovat kauempana. :) Ja parhautta ystävissä on kyllä se, vaikka aikaa kuluisikin, ni silti meno jatkuu siitä mihin se jäi. ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡