31 heinäkuuta 2013

Oma aika parasta aikaa parisuhteelle


Perjantaina odotin innolla alkavaa viikonloppua. Luvassa oli ohjelmaa viikonvaihde pullollaan. Rakas ystäväni soitteli kuukausi sitten ja ehdotti yhteistä viikonloppua Helsingissä. Innostuin vallan, koska ystäväni on alkuunkin ihan superjärkkääjä kaiken suhteen, emmäkä olleet viettäneet kunnon laatuaikaa moniin kuukausiin.

Mennyt viikonloppu teki aivan uskomattoman hyvää ja energiat virtaavat vielä nyt keskiviikkonakin!! ♡ Vietimme siis kaksi upeaa päivää Helsingissä, ohjelmassa oli stand up Finlandia, ravintoloita, shoppailua, kuplivaa, tanssia, yö Flamingossa ja sokerina pohjalla valloittavan Rihannan keikka!! Shine bright like a diamond!! ♡ (Kiitos rakas ystäväni ihan mahtavista päivistä, täynnä naurua ja hyvää oloa!!)

Tällaisesta viikonvaihteesta on aikaa, mutta huomasin, että juurikin näitä irtiottoja tarvitsee useammin. En toki joka kuukausi voisi/haluaisi panostaa rahallisesti näin paljon viikonloppuun, mutta ajatuksena kaksi kertaa vuodessa tuntuisi ihanalle, luksukselle, vapauttavalle! :)
Mitä viikonloppu toi parisuhteeseen? Arvostusta, onnellisuutta tähän hetkeen ja toisen ikävää. Kuinka hyvälle tuntuikaan oikein kunnolla ikävöidä rakasta. Erityisen hyvää teki baarireissumme. Itse käyn nykyisin todella harvoin juhlimassa, vaikka rakastankin tanssimista. Ennalta aina fiilistelen sinkkuaikojen tavoin bilettämistä, mutta jotenkin niiden visiittien jälkeen ei parempaa paikkaa ole kuin oman kullan kainalo. Vaikka sinkkuaika oli ihanaa ja jännittävää, niin baareilu saa ainakin itselläni aikaan sen tunteen, että paikkani on juuri oikea, ja oikea mies on rinnalla elämää jakamassa. Koen olevani onnekas. ♡ Toki ruusunpunaista ajattelu ei voi jatkua tästä loputtomiin, mutta nämä muistutukset tekevät vain niin hyvää, eikä asioita pidä itsestään selvyytenä.

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet todella kiireiset ja täynnä ohjelmaa. Tuntuu, ettei edes kahdenkeskeistä aikaa parisuhteelle ole onnistunut järjestämään. Pienen yllätyksen miehelleni kuitenkin toteutin. Nappasin Arnoldsilta sydänmunkin, ja tussasin "I U" munkkilaatikon pohjalle. Kiireisen arjen piristyksiä. ;)
Kutkuttavaa keskiviikko iltaa ja ihanaa loppuviikkoa toivon teille kaikille!! :)

Tervetuloa J Puu lukijaksi!! 


♡ Vilhelmiina

16 kommenttia:

 1. Pitäisi olla laissa määrätty että itse pitää aina säännöllisesti helliä. Tahtoo tuo ainakin minulta unohtua kaiken keskellä. Kiva että teillä oli onnistunut reissu :-)

  Ja meikäläisen biletysajat on niin kaukana että ovat hämärä muisto vain ;-)
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäisi olla, itselläkin oikein avautu silmät!!! Ja ennen kaikkea oppia itse järjestämään tällaisia ihanan rentouttavia reissuja! :) Niin se tuntuu meillä naisilla käyvän, että bileillat vaihtuu kodinpuunaukseen..;D Ihanaa loppuviikkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pienellä vaivalla huomioimista, ja suloisuutta päivään! :) Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
  2. Sun blogia jää lukee mielellään just näiden ihanuuksien takia;)

   Poista
  3. Kiitos! :) Ja ihanaa jos jäät seuraamaan! :)

   Poista
 3. Irtiotto toisesta tekee hyvää ;)!! Sinun viikonloppusi kuulosti ihanalta ja mä oon ehkä vähän kade, että näit Rihannan ( ei Jaanan :P ) !! hahaha!!

  PUSPUS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAhahahah!!! Miten voikaan kuulla niin väärin!!! :D:D Haleja!! ♡ ♡

   Poista
 4. Oi mikä viikonloppu! Tuollaisia joka tyttö tarvii.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näitä vaan pitäis olla paljon useammin! :) ♡

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Puoli vuotta myöhässä, anteeksi. Mutta kiitos ihana muistamisesta. ♡

   Poista
 6. Joka päivä täytyy käydä katsomassa onko uutta postausta tullut.. ihan paras blogi :) oikea hyvän mielen nostattaja! Mutta missä olet!? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pahoillani, jotenkin sysäsin blogin ajatuksistani. Kiitos aivan ihanasta kommentistasi ♡ Se toi niin suuren hyvänmielen tunteen, mutta samalla myös surua, koska nämä sivut todella olivat tärkeät minulle ♡ Ihanaa jatkoa sinulle ja kiitos ♡

   Poista
 7. Ihania kuvia ja tunnelmia. Maisemanvaihto on välillä tarpeellista, ja vaihtelu virkistää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vaihtelu todella virkistää, ja tässä blogin kohdalla se ehkä eheyttää :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡