14 heinäkuuta 2013

Pikku tehtävä kaupoille


Loppuviikosta kävimme päiväseltään Hangossa. Kaunista!!! ♡ Meren äärellä rauhoittuu ja matkaan sai taas rutkasti energiaa!! Oli ihana viettää päivä uusia maisemia ihaillen ja laatuajasta nauttien. Harvemmin meillä on tapana lähteä päivä reissuille, vaikkakin nyt huomattiin, että näitä pitäisi tehdä paljon useammin! :) Irtautuminen omista nurkista onnistuu tekemään tehtävänsä. Näitä retkiä siis lisää!!! I want, eikun WE want more!! 


Minitehtävä

Piipahdimme myös Kasvihuoneilmiössä. Hetken kiertelyn jälkeen hipsasin avomiehen vierelle ja annoin hänelle tehtävän. - Sinulla on 15 minuuttia aikaa etsiä minulle pieni lahja ja tulla kassan lähettyville. Minä teen samoin! Innoissani lähdin omille teilleni suuren kaupan sisälle ja vatsanpohjaani kutkutti mitä ihanaa mieheni löytääkään minulle ja mitä tietty löydänkään hänelle!! Pienen etsinnän jälkeen löysin ulkopelejä, joita mieheni rakastaa ja nappasin mukaani ulko-Aliaksen. (tästä sain kuitenkin kuittia myöhemmin, ettei lahja tavallaan ollut vain hänelle...miehet, niin pikkutarkkoja! ;) Odottelin aikani kassan tuntumassa, kunnes mieheni lompsi takaisin, kädet tyhjinä. - Siis mitä!! Ei lahjan lahjaa?!! Tämän jälkeen teimme kierroksen KOLMEN löydöksen kohdalla, mitä rakas avomieheni oli jäänyt empimään. Se siitä spontaanisuudesta taas! ;D Noh, onneksi teimme kierroksen, koska pahimmassa skenaariossa olisin saanut pikku veskan tai ei niin nätin valokuvakehyksen. Juu tiedän, oon mahdoton motkottaja! ;D Mutta kolmas kuitenkin vei jalat alta, täydellinen korurasia. Jes ja mieli lepäsi, mutkien kautta voittoon.
Loppuun on vielä laitettava muutama kuva meidän pienestä, joka joutui illasta kokemaan ensimmäisen kylpynsä. Kisun maha ollut jostakin syystä tänään sekaisin, niin pesu tuli tarpeeseen. Hieman on surkean näköinen.
Tervetuloa lukijoiksi JuttaEmilia, Janika, Marianne ja Sini!! ♡ Sydäntä lämmittää nähdä näin monta uutta!! :)

Fantastista uutta viikkoa!!! :)

♡ Vilhelmiina

14 kommenttia:

 1. Ihana korurasia <3. Mitä tuollainen maksaa...tahdon kanssa tuollaisen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykästyin siihen kovin!! :) Ei ollut kuin 16 euroa, eli enemmän kuin hintansa väärti! :)

   Poista
 2. Voooi ihana kisuli. :) jos pyytäisin miestäni tekemään noin, niin hänkin tulisi tyhjin käsin. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Juu ei ehkä ihan helpoin spontaani juttu lähteä mukaan! Mutta ehkä pitäis uudelleenkin heittää ajatus ilmoille, josko se vaikka helpottuis, ajatuksella - no stress! :)

   Poista
 3. Ihania Hankokuvia! Ja ulko-Alias, kuulostaa hauskalta. Tuollaista pitääkin etsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko oli kyllä niin kaunis kaupunki, ihanaa olisi uudelleenkin tänä kesänä päästä käymään! :) Ulko-Alias mullakin heti veti huomion kaupassa, pitää vaan päästä pelaileen! :) Varmasti löytyy ainakin isommista kaupoista. :)

   Poista
 4. voi että sulla on taas niin kauniita kuvia täällä! tämä on niin ihana hyvän mielen blogi :)
  ja apua ku nauratti teidän kissaherran rusetti kaulassa -kuva :D. niin superhuippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! ♡ Joo meidän herra ei ihan fanittanu tuota rusetti kaulassa touhua! :D Meilläkin naurua riitti!! Sain rusetin kuvan ajaks pysymään, koska se oli just heränny ja niin tokkurassa. ;D

   Poista
 5. Korurasia on tosi kaunis ja spontaaninen idea oli muuten hauska :) Oikeestaan aika hyvä, että sait "valita" itse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisten jälkeen ajattelin ihan samaa, että onneksi sain valita! ;D Mutta ehottomasti tätä on kokeiltava uudelleen, hyvä tapa saada lahjoja muulloinkin kun juhlapäivinä! ;D ♡

   Poista
 6. Ihan ensimmäisenä on näin kissahulluna pakko sanoa että teidän kisuli on aivan ihana! :-)

  Kauniit kuvat ja tuo korurasia on jo itsessään sievä kuin koru. Hyvinhän se miehesi sinut tuntee kun pelasi noin varman päälle ;-) Jos minun mieheni joutuisi ostamaan kaikki lahjat minulle oma aloitteisesti niin en saisi ikinä mitään muuta kuin cd-levyjä ja dvd-leffoja.... Että se siitä romantiikasta ja mielikuvituksesta ;-)

  Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihana!! ♡ Suloinen mutta luonnetta löytyy! :D Sä oot kyllä niin huippu!! ai että sain naurut tosta sun kertomuksesta! :D Ei meilläkään kyllä lahjoja muuten satele, ja joululahjankin varmisteli etukäteen..mutta mä niin uskon että spontaanisuutta voi oppia!! ..vai voiko? ;D Ihanaa viikkoa teillekin! :)

   Poista
 7. Jahhas. Täällä on vaihtunut ulkoasu. Oikein rakkaudellinen ;);)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään et on pirteämpi, mutta hetki sitten ystävä kommentoi puhelimessa että marenkisempi. ;D Vaaleanpunaisten lasien läpi maailma on aina himpun ihanempi! ;) ♡ Ihanaa iltaa ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡