13 joulukuuta 2012

DIY joululahja miehelle

Joulu on täynnä ihania herkkuja, ennen kaikkea suklaakonvehteja. Aina tulee sorruttua ostamaan konvehteja muutamaakin laatua miehelle, että sitten sopivasti pääsee itse niillä herkuttelemaan. Tänä vuonna ajattelin ennakoida ja tehdä karkeista sellaisia etten taatusti mene niistä papereita repimään, edes yöllä kun voisi rapistella salaa ;) Ja olihan tän idean taustalla toinenkin ajatus, saada keino kertoa rakkaalle niitä tärkeitä asioita, joita ei kauhean usein tule sanottua.

Muutaman viikon ajan oon yrittänyt katsella mistä löytäisin värikkäitä ja yksivärisiä tarroja, joille mahtuisi hieman raapustamaankin. Haaveilemiani en löytänyt mistään, joten tyydyin perusvalkoisiin etikettitarroihin. Päätin sitten räväyttää karkkien suhteen ja ostin värikkäitä -Quality Street- karkkeja.Tähän tekemiseen ei tarvikkeiden määrä ole huikea: paperipäällysteisiä karkkeja, tarroja ja kiva purnukka.

Aloitin toiminnan sillä, että rustasin pääajatukseni isommalle tarralle ja liimasin sen purkin kyljessä olevalle metallimerkille. "Rakastan sinua koska..." ♡

Suurimman haasteen saattaa tuoda se mitä tarroihin kirjoittelee. Alku lähti hieman kankeasti, kun päähän pälkähti kaikkia perustylsiä, "olet ihana" -tyyppisiä lausahduksia. Kun pääsee vauhtiin tuntuu, ettei niille tule loppua ja alkaa keksimään niitä pieniä, mutta itselle suuria huomioita kuten "viet aina roskat" "rakastan nauruasi". Loppujen lopuksi kävikin niin, että kirjoitettuja tarroja jäi ylitse, mutta laitoin ne hyvään säästöön. ;) 

 
Tarrat oli nopea laitella karkkeihin. Karkkeja valitessa täytyy vaan olla tarkkana tarrakoon kanssa, että istuvat hyvin karkkien pinnalle. :)
Mietin pitkään mihin piilottaisin nämä tuunatut karkit, mutta lopuksi päädyin tyhjentämään tuikkukynttilä purnukan ja laittamaan karkit sinne. Oikeastaan en voisi olla nyt tyytyväisempi. Purkki on kivan hillitty, eikä sitä ehkä (EHKÄ!) tarvitse miehen piilottaa vaatekaapin perukoille... tai ehkäpä nakkaa sen sinne kiireellä aina silloin kun tulee äijäseuraa ;)

Nyt enää purkki pakettiin ja paketti kuusen alle! :) Toki purkin voisi koristella niin kauniiksi, että se olisi itsessään paketti, mutta haluan tämän olevan yllätyksenä miehelleni ja näin hän ei pääse kurkkimaan purkkiin ennen lahjojen jakoa. ;)


Ihanaa joulunodotusta!!

 ♡ Vilhelmiina


2 kommenttia:

 1. Moikka Vilhelmiina! Huomasin, että olit käynyt kommentoimassa blogiani ja nyt tulin vastavierailulle :)

  Ja mikä huikean ihana blogi Sinulla onkaan!!! <3 <3 <3 Olen ihan myyty kaikista ideoistasi! Samalla tajuan, kuinka vähän olenkaan nähnyt vaivaa oman parisuhteeni eteen ;) Sinun miehesi on todellinen onnenpekka kun on saanut kaltaisesi upean naisen, joka on noin valmis panostamaan häneen ja Teidän parisuhteeseenne :) Varmasti osaa myös arvostaa Sinua! Niin paljon häntä taidat rakastaa <3 IHANAA!! Minäkin rakastan rakkautta ja miestäni ;D

  Noihin Sun ideoihin palatakseni olisi mahtavaa jos saisin joskus esitellä blogisi blogissani (tai jonkin ihanan ideasi)? Ehkä saisit toivottavasti myös lisää lukijoita, niin mahdollsimman moni pääsisi pian hyödyntämään mahtavia keksintöjäsi omissa parisuhteissaan ;)

  Todellakin täytyy muutama juttu tehdä nyt perässä myös miehelleni ;)Suosikkejani olivat pienet rakkauslappuset, Salsailta, sekä tämä viimeisin postauksesi <3

  Toivon Sinulle Vilhelmiina kaikkea hyvää ja Teille tottakai myös yhdessä. Innolla jatkan lukemista ja pienten perhosten metsästystä myös omassa parisuhteessani :) Jatka samaan, loistavaan malliin! Toivotaan, että mahdollisimman moni tänne kauniiseen blogiisi löytäisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta viestistäsi!!! <3

   Ihastelin kovasti uusinta sängynpäätypostaustasi!! Ja nyt on ideat rullaamassa hienompaa omaa kohti :)

   Ihanaa kun tulit vastavierailulle, ja tervetuloa lukemaan juttujani!! :) Blogi on vielä alkumetreillä, mutta kokoajan innostun tähän maailmaan enemmän ja odotan josko saisin joulupukin kuormassa uuden kameran, kuvieni laatu on ollut mahdottoman huonoa! Itsekin rakastan rakkautta ja sitä kun saa rakkaita yllättää. Jotenkin tunnen palavaa halua jakaa tätä tunnetta ja ehkä se on vastapainoa siihen kun paljon ajatellaan ruohon olevan vihreämpää toisella puolen aitaa, eikä jakseta vaan pienin asioin huomioida toista ja saada se nykyinen rakkaus kukoistamaan. Olen haaveilija ja tämä on minun haaveeni: maailma täynnä onnellisia rakkauksia. <3 :)

   Menee ihan sanattomaksi, mutta kiitos! Sain viestistäsi paljon intoa ja kannustusta <3 Ja mitä ihanampaa jos sinä olet jonkun idean saanut itsellesi! Kerro ihmeessä kuinka se onnistui :) Ideoita pursuaa, mutta ei ihan joka päivälle uskalla tiputella, kun mies pian tottuisi liikaa ;) :D ei makeaa mahan täydeltä.. :D

   Sinullekin ihanan suloista sunnuntaita! Ja hyvää joulunaikaa! :) <3 ja tervetuloa tänne uudestaankin ;)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡