03 joulukuuta 2012

Herkkukeksit

Olin suunnitellut, että sunnuntaiaamuna yllätän rakkaani uunituoreilla suklaakekseillä...

 

NOH, näihin kuvin tunnelmiin ja odotuksiin jäin ajatuksissani, kun nukkumaan mennessä silmäni suljin....mutta, asiat kun ei tunnetusti aina mene niinkuin suunnittelee, niin ei mennyt tänä sunnuntainakaan. Heräsin hyvin levänneenä sunnuntaina puolelta päivin (!!!). Mies oli ollut hereillä, tehnyt aamupalan ja tyytyväisenä touhusi omia juttujaan. Mielessä harmitti niiiiiiin vietävästi.

Illasta tuli onneksi ihania vieraita ja keksit tulivat tarpeeseen. Silloin siis kaivoin pötkylän pakkasesta, pilkoin pellille ja laitoin paistumaan. Ehkä sitten ensi kerralla onnistun suunnitelmassani. Halusin kuitenkin jakaa idean tänne, koska olin siitä niin innoissani. Ohje on niin kätevä, kun taikinan voi tehdä valmiiksi päiviä ennen ja heti saa vaivatta itse tehtyjä tuoreita keksejä.

Idea on jäänyt mieleeni jo vuosia sitten, mutten ollut aiemmin saanut sitä toteutukseen asti. Näin siis nelosella kokkiohjelman, jossa tälläinen pakastekeksiohje toteutettiin. Tietenkään en ollut silloin kirjoitellut ohjeita ylös, joten metsästin samanlaisen netin maailmasta. Mainio Martan sivuilta viimein löytyi tuo ihana ohje.

Muuttelin ohjetta hieman ja laitoin yhden vaniljatangon siemenet ja appelsiinikuoren raastetta. Jätin siis tuon vaniljauutteen poies. :)
Ihanaa ja lämmintä alkanutta viikkoa!!!

 ♡ Vilhelmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡