01 helmikuuta 2013

Kotihotelli ja pyyhesydän

Mies ehdotti, että olisiko tämä viikonloppu sellainen, jonka käyttäisimme vain kahdestaan rentoutumiseen. Oi IHANAA! - aloin heti kirkumaan! Samaan syssyyn hän mainitsi jos mentäisiin ulos syömään ja vietettäisiin iltaa fiiliksen mukaan, ehkäpä toisessa kaupungissa. NOH. Ihana idea, siis ihan super ihana idea! Mutta tällä hetkellä en voi olla ajattelematta, kuinka paljon tämä kaikki söisi rahaa. Inhottavaa, että ajatukset suuntaavat heti rahapuoleen, kun kerrankin hän näin ihanaa ehdottaa. Tällä hetkellä vaan näen niin monta parempaa rahakohdetta, ja mikä estää nauttimasta/rentoutumasta/viihtymästä ja kaikesta muusta ihanasta, kotosalla. Muutaman päivän tuumailun jälkeen, keksin kompromissin. Ehkä? :D


 
Päätin luoda tätä hänen ajatustaan kotiin. Olen itse töissä perjantai lauantai välisen yön, ja halusin piristää yksin kotiin jäävää miestäni. Joten kehittelin aika pikasesti kotiimme "Kotihotellin". Tarkoituksena, että jo tämä perjantai-ilta virittäisi miestäni rentoutumaan.

Eteisen lipaston päälle laitoin kotihotellin tervetuloa -kortin ja huoneeseen sisäänkirjautumislomakkeen. Tarkoituksena, että mieheni heti kotiin tullessa huomaisi nämä lappuset ja pääsisi ihmettelemään. (Eteisen lipasto jotenkin toimii loistavasti vastaanottona, ihan kuin ihka oikeassa hotellissa :D). Tervetuloa -kortin kääntöpuolelta löytyy huomiselle illalle ehdotettuja toimintoja, joita ovat: peli-ilta, elokuvailta, ravintola illallinen, jääkiekkomatsi ja tanssi-ilta. Nämä toiminnot siis kuuluvat hotellin tarjotaan lisämaksusta, ja mikäs sen parempi lisämaksu kuin miehen avovaimolle suoritettavat tehtävät. (jotka varmasti ovat mieluisia ;). Ja kun kerran hieman kettu voi olla, niin tietysti palkinnoilla/maksuilla voi johdatella rakasta tekemään päätöksiä. Vertauksena kaikki muut toiminnot tietävät suukkoja (lätkämatsi suukon jalkapohjaan), kun taas ravintolaillallinen maksaa pikaiset. ;)  Huonekortin kehittelin siksi, että siitä saisi ihanan muiston, omaan muistojen laatikkooni.

Mutta sitten itse huoneeseen. Halusin luoda rauhoittavan ja miehelleni mieluisen tunnelman. Vaihdoin lakanat, ja järjestelin muutenkin huoneesta ylimääräisiä tavaroita pois. Huonetuoksuna on käytetty hänelle mieluisinta tuoksua ja herkut valittu hänen mieltymyksiensä mukaan. Halusin tehdä huoneeseen kuitenkin jotain ihan uutta. Tai uutta ainakin meidän kodissa. Opin viime vuonna Egyptin matkalla pyyhkeestä sydämen teon. Tänään päätin kokeilla tätä ensimmäistä kertaa kotosalla, ja helposti onnistui. Toki eihän se yhtä hieno ole, mutta itselle se ainakin fiilikset nosti kattoon! :) (ja sumentakaa kuvia kattoessanne kaikki rypyt ja muut lakanoista. Meillä kun mankelia ei omisteta, niin ryppyjä löytyy ;).

Pyyhesydämen saa aikaan näin helposti: valitse mahdollisimman suorakaiteinen pyyhe, aseta se tasaiselle alustalle. Sitten vain lähdet pyörittämään pyyhkeen alanurkkaa pitkoksi, kuin korvapuusteja tehden. Tämän jälkeen toiselle nurkalle tehdään sama, tarkkaile vain se, että pyörität kumpiakin saman verran. Parhaimman tuloksen saat kun pyörität pitkon mahdollisimman tiukaksi, näin sydän muotoutuu parhaiten. Kun nurkista lähteneet pitkot koskettavat alhaalla toisiaan, voidaan pitkojen ylänurkat kääntää pyyhkeeseen siseneväksi. Näin muotoutuu pyyhkeestä sydän. Uskomattoman helppo. Tätä täytyy tehdä aina kun saamme vieraitakin kylään. Arjen luksusta! :)

 

Viimeistelin pyyhesydämen sängylle, pienen suklaakarkin ja tohveleiden kera. Näin ne loivat hauskan kokonaisuuden. Tossut myös tuovat pientä karskiutta, ettei ihan lyö hempeily yli. ;)


Makuhuoneen lipaston päälle kokosin miehelle ilta piristystä. Mieluisia herkkuja, kaljaa tottakai! ja vaihtoehtoista tekemistä: leffaa, ehkä jalkapallopeliä.


♡ Ihanaa viikonloppua, rentouttavaa sellaista!!! ♡♡ Vilhelmiina

6 kommenttia:

 1. awwwwwwwwwwwwww, how cute <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!!! ♡ :) mulle tuli sama reaktio kun luin aamusta miehen rustaamaa huonekorttia. ♡

   Poista
 2. Ei se ollutkaan po***rnoa, kuten luksushotellista sopis odottaa... Mitä muuten miehes tykkäs tästä illasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten!! Sitähän on aina tarjolla hotellin valikoimassa. Tykkäsi kovasti illasta, eikä huomannut koko po***rnon puuttumista. ;D ♡ Ihanan puhelun sain myöhään illasta, kun mies oli kotiutunut. Täytyy myöhemmin julkaistakin ote huonekortista, ehkä. ;D

   Poista
 3. Huh taas sun ihanaa vaivannäköä! <3 Luulis et mies olis ollut taas ihan pyörryksissä? ;)

  VastaaPoista
 4. Oli enemmänkin hämillään. :D Ei oo vieläkään näissä vuosissa tottunut mun hösäyksiin. :D Mutta juu tykkäsi kyllä. ♡

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡