08 maaliskuuta 2013

Illallinen uuden pöydän ääressäJotain vaihtelua? Itse koin suuren tulvahduksen sitä, kun kävimme syömässä ystäväpariskunnan kanssa. Ilta oli siitä poikkeava, ettemme olleet ennen yhdessä käyneet ulkona. Ystäväni kanssa usein näemme kahdestaan, enkä ollut nähny heitä usein pariskuntana. Ensimmäistä kertaa hän ehdotti yhteistä iltaa. Ja mikä ihana piristys se olikaan!! Uskomatonta miten muutaman tunnin aikana voi kokea monta heräämistä itsensä ja toisten kautta. Oli mielenkiintoista seurata heitä pariskuntana ja huomioida pieniä juttuja ja eleitä. Läheisten ihmisten kanssa se on niin tuttua, ettei siihen kiinnitä erityisesti huomiota.

Haluan siis haastaa sinut! ja itsenikin! viettämään iltaa tai muuten aikaa vielä sinulle hieman salaperäisten ihmisten kanssa. Itse lähdin iltaan hyvällä fiiliksellä, mutta hieman jännittyneellä, koska kemiat ihmisten välillä vaan ovat niin käsinkosketeltavia. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta koen aina jotain ihmeellistä voittaja fiilistä, kun pääsen tutustumaan paremmin ihmiseen ja varsinkin kun löydän hänen kanssaan jonkun yhteyden. Se vaan on niin yksi maailman parhaimmista tunteista! :)

Ajattelen, että minulla on niin paljon opittavaa muilta ja parhaiten oppii keskustelemalla sekä havainnoimalla. Ihailin ystävässäni rauhallista rakkautta ja tasapainoisuutta. Ne olisivat asiat joita kovasti haluaisin opettaa itselleni, ja ennen kaikkea oppia rauhoittumaan ja luottamaan.
Rauhallista viikonloppua! :) tai railakasta, mutta yhtä ihanaa! :)

♡ Vilhelmiina

4 kommenttia:

 1. Hienoa että oli noin onnistunut ilta ja kuvien perusteella myös todella herkullinen!

  Mukavaa viikonloppua sinulle ja murullesi,
  Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu jälkkärit varsinkin oli niin unelmia!! ♡ Ihanaa viikonloppua teillekin! ♡

   Poista
 2. Ihania ajatuksia <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♡. Juu olis hienoa kun pystyis joitain piirteitä ihanista ihmisistä nappaamaan itselleen. Mutta toisaalta kyllä ajattelen, ettenhän se sitten olisi enää minä. :D Ihanaa itsensä kumoamista taas! :D haha!! ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡