12 maaliskuuta 2013

Viikon pieniä piristyksiäLahjaksi saamamme Riviera Maisonin sirottimet katsovat joka päivä minua keittiön hyllyltä, kunnes tänään välähti mitä kekkaisin niitä piristääkseni, ja samalla miestäni! ;) Askartelin niiden lanteille tekstin: Rakas muistan kuinka hyvältä tuntui herätä vierestäsi jo ensimmäisenä aamuna. Viime aikoina olen paljon muistellut alkuajan tuntemuksia, sitä tietynlaista epävarmuutta ja jännitystä, mutta silti ensimmäistä kertaa aitoa hyvää oloa. Siksi tämä rustaamani lause tuntui juuri oikealta viestiltä hänelle nyt. On myös jotenkin tosi ihana mennä unille yövuoron jälkeen, kun mieheni lounaalla kotiin tullessaan löytää tuon viestin. Nää on taas näitä, kun ajattelee sitä hetkeä niin ruusunpunaisin lasin ja illalla taas saa ihmetellä kun mies ei mitään sano, koska ei ole koko tekstiä huomannut! ;)
Pullo päivässä, pitää lääkärin loitolla! ;)
Silmiini osui Froosh - bottled fuit mehu ja en voinut jättää tätäkään pulloa hyllylle. Nappasin miehelleni kaupasta mehun tekstillä: Live to see your great grandkids screw up. Meillä ollaan aloitettu terveellinen elämä toisiamme tsempaten ja tämän pullon teksti alleviivaa idean aika hyvin! ;D


Kevyttä keskiviikkoa olin rustaamassa, mutta siis tänäänhän onkin vasta tiistai! Haha! Ihanaa! Siis kivaa tiistaita sinulle!

♡ Vilhelmiina

6 kommenttia:

 1. Moi!
  Blogisi päivitysten lukeminen on viikon suuria piristyksiä! En itse hae parisuhteeseen uutta, vaan blogisi ajatusmalli sopii elämän arkijuttuihin muutenkin. Karsellen sitä eri näkökulmasta, mutta toimii! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Kiitos viestistäsi! ♡ Näitä samoja juttuja on kiva tehdä myös ystäville tai vaikka työkavereille! It´s all about love! ;D Ihanaa viikkoa! ♡

   Poista
 2. ...noooo huomasko?? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo EI! :D hahaha!!! Piti taas sanoa, että huomas! :D

   Poista
 3. Ihana tuo viestisi. Seuraavalla kerralla teippaa se ulko-oveen! :-)

  Ja tuo pullo olisi lähtenyt minunkin mukaani. Loistava humoristinen slogani joka ainakin minuun uppoaa kuin veitsi sulaan voihin :-)

  t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah!! Niin totta!! Oikeesti varmasti pitäis, jotta vinkki tarkkaavaisuudesta menis perille!! :D plus ois hyvä naapureiden piristys ;)

   Mä en oikein osaa vastustaa noita pulloja, ne on jotenkin niin hauskoja ja myy itsensä munkin mieleen! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡