02 kesäkuuta 2013

Love Hearts ♡


Ihania, eikö olekin niin suloisia!!! Näitä ihania teksti nameja on nähnyt lehdissä ja elokuvissa, mutta ainakaan itse en koskaan ole näitä saanut käsiini. Ens kerralla kun tulee kohdalle niin ostan kyllä kaupan tyhjäksi näistä! :D Nämä sulostuttajat löysin kuitenkin k-marketista, joten toivon, että niitä löytyy myös kotikaupungista. :)

Näillä ihanilla pikkuviesteillä voi ilahduttaa rakkaan päivää, tai runoilla vaikka pitemmänkin tarinan. Ja kun pyörittelen ajatusta, niin myös sinkulle olisi tässä aika makea tapa lähestyä jotain ihanaa!! ;) Ja näiden kautta voisi myös kosia! - "Will you? I will!"
Ihanaa sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa, itselläkin enää viikko kesälomaan!!! Whuup whuup!!! :)


♡ Vilhelmiina

8 kommenttia:

 1. voi että ku on ihania. :D en oo kyl ite koskaa törmänny vastaaviin. Siis mitä noi on, jotai karkkei vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne on sellasia lakritsal tyyppisiä karkkeja. :) Mä kans vallan ihastuin noihin, aattelin että miten kivoja noi ois häihinkin! :)

   Poista
 2. AWWW! Aika söpöjä! :))

  Ihanaa, kun sulla alkaa kesäloma. Nauti ja toivotaan, että ilmat ovat näin hyvät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin!! :) Juu todella toivotaan, että ilmat vaan lämpenee ja saa nauttia kesästä ihan kotosalla, kun ei mahdollisuuksia minnekään lennähtää kisun vuoksi! :) Hahah, mammaloma!! ;D;D Ihanaa viikkoa!! ♡

   Poista
 3. Nää on ihania! Monta kertaa oon meinannut ottaa mutta jäänyt. Nyt ehkä lähes pakko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa nappaan heti lisää kun löydän!! Aivan ihania!! :) Ja kuinka kiva antaa vaikka lahjaksi :)

   Poista
 4. Kivan näköisiä karkkeja. En ole vielä nähnyt kaupassa. Paljonkohan maksaa yksi tuubi karkkeja?. Pakko ostaa jos löydän niitä. One directionistakin on love hearts karkkeja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K-kaupoista näitä löytyy ainakin, en millään muista paljon maksoivat, mutta eivät kuitenkaan kovin paljoa. :) Toivottavasti löytyy! :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡