28 joulukuuta 2012

Mudcake Rocky Road + muut joulun jälkeiset kokeilut


Talvipäivän iloksi tehtiin tänään hieman miksailuja jouluherkkujen osalta. Pöydät pursuaa erilaisista konvehteista ja jääkaapissa nököttää mutakakku, plus kaikki muut joululta jääneet herkut! Nämä omana itsenään alkavat hieman tökkiä, mutta pienellä twistillä niistä saatiin taiottua itsellemme taas kerran vastustamattomia! (Mä niin osaan kietoa yhteisen tekemisen herkkujen pariin. ;) Pitäis todellakin ottaa uudenvuoden lupaukseks se vaellus!! ..jaiks..!!)


Mutakakku Rocky Roadiin laitettiin: Mutakakku paloja
Konvehtisulaa
Manteleita hieman rouhittuna
+ Toffee suklaa konvehtien palasia päälle

(Ajattelin, että tää ois herkuista herkuin, mutta pakko myöntää liian makeaks)Jouluisiin laitettiin:
Pipareita
Rusinoita
Manteleita rouhittuna
Konvehtisulaa

(Miehen lemppari oli sitten kaikista jouluisin kuitenkin ;)

Lakunameihin laitettiin:
Englannin lakuja
Haribon salmiakki/lakritsi karkkeja
Konvehtisulaa

(Mun ehdoton lemppari!! lakuholisti kun oon ;) Joulukinkun loput piilotettiin tänään pizzaan... Näinkö se joulu todella on ohi?!! NOOOOU!!!! ;D

Vaikka nää joulun vapaat on ihanaa aikaa puuhastella kotona, täytyy myöntää, että oon enemmän kuin onnellinen alkavasta viikonlopusta ja sen riennoista. Ainakin tämänpäiväisen "raivataan kaappejamme" -päivän jälkeen ;) Meillä siis tuo miekkonen on se, joka näitä päiviä innostuu organisoimaan ja muutenkin on kodin osalta tarkempi. Itse olen näinä päivinä vaan äkäinen työorja ;) :D Tämän päivän saldona parisuhteen osalta on ainakin se että: parisuhteelle on tärkeää antaa aikaa, mutta ihan yhtä tärkeää on ottaa sitä aikaa ihan vaan itselleenkin.

Täytyy vielä loppuun mainostaa kuvissakin esiintyneitä ihania lasinalusia, jotka olemme jo jokin aika sitten saaneet lahjaksi. Ne ovat Think Todayn mallistosta - ekologista ja kotimaista. :)

Lisää tuotteista löydät täältä:
Think Today - make the planet smile

Ihanaa viikonloppua!! ♡

♡ Vilhelmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡