27 joulukuuta 2012

Parisuhteen vuosi

Joulun alla on ollut ihanasti aikaa rentoutua ja viettää aikaa rakkaan kainaloon käpertyneenä. Miehelle tämä on ollut odotettua vapaata työstä, ja itselle ihanaa aikaa kysellä ja pohtia meidän parisuhdetta!! Eilisen kyselytunnin jälkeen alkaa miehellä varmaan pikkuhiljaa hiipiä ikävä töihin miesporukan pariin. ;)

Aloin eilen miehelleni pohtimaan kulunutta vuotta ja haastoin häntä miettimään: mikä menneessä vuodessa on parisuhteen näkökulmasta ajateltuna ollut ihaninta ja minkä hän toivoisi muuttuvan?

Kaiken kaikkiaan vuosi on ollut ihana ja antoisa, ja koen meidän hitsautuneen vielä vahvemmaksi tiimiksi. Kotimme on saanut pintaansa muutosta, ja se on itselleni tuonut paljon iloa. Muutosta toki toivoisin asioiden aikatauluihin (..nopeampaan toteutukseen..) Mies taas toivoi, että voisimme miettiä yhteistä harrastusta ja kävisimme vihdoin vaeltamassa (millähän ilveellä siihen kaivaa innostuksen...ideoita!!?). Parasta tässä keskustelussa ehdottomasti kuitenkin oli muistella tapahtuneita kommelluksia ja muita hyviä muistoja vuoden varrelta, ja ihana palata niihin super ihaniin hetkiin jälkeenpäin.

Joka vuosi on tullut tehtyä uudenvuoden aattona lupaus tulevalle vuodelle. Tänä vuonna haluan käyttää tuon lupauksen parisuhteelle. Pyysin myös miestäni miettimään uudenvuoden lupauksen parisuhteelle, mutta paljastamaan sen vasta aattona 00.01, lupauksen tehtyään. Ihan vaan silläkin. etten pilaa sitä sanomalla: "Ei toi oo ees mikään hyvä!" (Ennakkopalvelus parisuhteelle! ;) Itsellä lupaus on vielä hakusessa, koska tulee äkkiseltään mieleen muutamiakin juttuja joita voisin paremmin tehdä parisuhteen eteen, tai no, ainakin yleisen viihtyvyyden eteen. ;D Haluan kuitenkin ottaa lupauksen tosissani ja pitää sen. Palaan siis tähän asiaan myöhemmin. ;)


Joululahjaksi saadun kameran myötä olen taas niin rakastunut kuvaamiseen, etten malta laskea edes hetkeksi kameraa pöydälle. :D Vielä on paljon uutta opittavaa kamerasta ja sen ominaisuuksista, mutta tänään oli hyvää aikaa harjoitella lähikuvien ottamista. Kohteena toinen rakas joululahjani Vanamo kaulakoru.

Ihanaa viikkoa!! :)


♡ Vilhelmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡