29 marraskuuta 2012

DIY joulukalenteri miehelle

Jo parina edellisenä vuotena on ollut tapana askarrella joulukalenteri avomiehelleni. Nyt harmittaa kun en aikaisempina vuosina kuvannut tekeleitä.

Tänä vuonna valitsin helpon ja nopean tavan toteuttaa joulukalenterin ja parhaiten se onnistui Tiimarin paperipusseilla. Kävin ostamassa punaisia, mustia ja hopeanvärisiä pusseja. Samalla nappasin sieltä mukaan jouluisia papereita.

Joulukalenterin pussien sisälle laitoin: boxerit, sukat, dödön, kasvovoiteen, erikoisjouluoluen, Salmari- &Fisu -minipullot, erilaisia karkkeja, purkkapaketin, muutaman arvan, proteiinipatukoita, näkkärisandwichin ja omatekemiäni lahjakortteja. Pussien sisältöjä suunnittelin ennalta kalenterin mukaan, kaksi miniviinaspulloa ovat esimerkiksi kahden eri lauantain pusseissa, kummatkin ovat hyviä alkusnapseja pikkujoulutunnelmaan. ;) Kuvista jäivät uupumaan vielä kaksi lahjakorttia, joissa lukee: omavalintainen jouluherkku joulupöytään (20 pvä, jotta ehdin leivoskella) ja pussista 24 paljastuu kortti, jossa kerrotaan aaton oikean pussukan odottavan kuusen alla.


Sitten kalenterin toteutukseen. Ostin 18 joulupussia, joista kuusi leikkasin kahtia ja sain näin pienempiäkin pusseja. Valitsin muutamat paperit, joista leikkelin suorakaiteen muotoisia lappusia ja niille kirjailin numerot tusseilla. Tämän jälkeen ei tarvinnut enää kuin laittaa sisällöt pusseihin, pussien suut kiinni ja numerot kylkeen. Pussit olivat äärettömän käteviä, eikä niistä askartelu vienyt huimia aikoja. Halusin joulukalenterista kuitenkin hieman näyttävämmän kuin pelkät pussit lipaston päällä. Ajattelin koota niistä kuusen seinustalle. Seinän vierustaan laitoin kaksi erikokoista laatikkoa päällekkäin ja aloitin pussien kokoamisen niiden päälle. Pienet pussit kiinnitin suoraan seinään. Lisänä asettelin jouluvalot kalenterikuusen ympärille, ja lopputulos oli yllättävän hieno. :) Yllätyin itsekin miten pienellä vaivalla sai näin kivaa aikaan. Kyllä oli mieskin innoissaan taas kalenterista...eniten uskon, että pusseista paljastuvat lahjakortit ovat mieleen ;)

Tässä muutama kuva valmiista joulukalenterista:


Iloista joulunodotusta kaikille jotka blogiini eksyvät! :)

♡ Vilhelmiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡