20 marraskuuta 2012

Rakastan hänessä...

Ajauduin tänään aivan turhan kinastelun jälkeen pohtimaan parisuhdetta. Itse asiassa sen jälkeen, kun latasin miehelleni kaikki hänen ärsyttävät tapansa, ihan vain näyttääkseni, että kyllähän niitä sinullakin riittää!! Oliko purkaukseni parisuhdeoppien mukaista käytöstä? Tai edes aikuista? Ei, mutta tässä parisuhteen temmellyksessä on huomannut turhan usein, että se aikuinen käytös saattaa unohtua, kun ne kuuluisat tunteet ottavat vallan. 

Parisuhteessa on aina välillä niitä huonojakin päiviä. Tai sitten vaan toisella on huonopäivä ja se päivä vaikuttaa lopulta koko parisuhteeseen. Ärtymyksessäni aloin pohtimaan läpi kaikki mieheni raivostuttavimmat tavat, jotka isommassa mittakaavassa eivät vaikuta onnellisuuteeni millään tavalla. Ennen pitkään sain toki tästä positiivisesta ajatuksesta kiinni, ja siitä inspiroituneena päätin tehdä itselleni listan asioista *miksi rakastan ja arvostan miestäni*.  Listaan voisi yrittää aina palata silloin, kun listaa vähiten kaipaisi, mutta joka varmasti aina saisi nopeammin ajatukset takaisin niille raiteille jonne ne kuitenkin hamuavat. Itselle lista ehkä toimii parhaiten niissä tilanteissa, kun ärsytyskynnys alkaa nousta ja pitäisi saada tiputettua sinne järkevyyden rajoihin. Eli arvostamaan mitä on, eikä tekemään tikusta asiaa. Toki en tällä tarkoita, ettei asioista saa ja pidäkin sanoa. Uskon kuitenkin niitä ruusunpunaisia päiviä olevan enemmän, jos keskittyisi rakkauteen, eikä siihen kuinka paljon kotitöitä toinen on tehnyt kyseisen viikon aikana.

Jaan muutaman kohdan tänne listaltani, ja toki olisi ihana kuulla jos tänne blogiin eksyvillä on omia mitä kumppanissani rakastan listoja. ;) 


Rakastan hänessä…
…kujeilevaa luonnetta, sitä kiusoittelijaa joka päivittäin saa nauramaan kanssaan katketakseen.  
…luotettavuutta ja avoimuutta asioissa.
…huomioimista, tapaa jolla hän saa tuntemaan, että olen todella rakastettu ja erityinen.
…sitä, että hän aina jaksaa olla kiinnostunut jutuistani, vaikka ne varmasti eivät hänestä niin kiinnostavia aina olisikaan ;)
…taitoa jolla hän aina saa tuntemaan oloni halutuksi.
…empaattisuutta, hän ottaa aina minut ja läheisensä huomioon, ja on tukena joka hetkessä kun joku sitä tarvitsee.
…positiivisuutta ja hyvää tahtoa kaikissa kokemuksissa mitä elämä tuo vastaan.
…niitä ärsyttäviäkin pieniä tapoja, jotka kuitenkin tuovat hymyn huulilleni. (oikealla asenteella)

♥ Vilhelmiina

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana uusi blogilöydös!! Tämän postauksesi myötä aloin heti miettimään oman mieheni hyviä piirteitä. Jotenkin ensin ajattelin, että en keksi mitään, mutta sitten kun aloin niitä paperin palaselle kirjoittelemaan, niin tulihan tässä nyt edes jotakin... Ihan pakko, nyt kyllä julkaista lista tänne ja täällä ainakin säilyy tallessa jos haluan siihen joskus palata ;)

  - Ottaa huomioon suudelmin ja pepulle taputteluin ;)
  - Ehdoton luotetavuus ja lojaalisuus
  - Aina valmis auttamaan pyytämättä
  - Hyvinä hetkinä yhteiselo ja olo ihan super hauskaa, huippu huumorintaju
  - Kiinnotunut sanomisistani ja vaikka ei sillä hetkellä niihin reagoisikaan, niin kuulen niistä kyllä myöhemmin
  - Ihana isä joka touhuaa ja leikkii lastensa kanssa. On myös hyvin luova ja keksiliäs kasvatusasioissa
  - Joskus yllättää minut ihan ilman mitään syytä -> romanttinen
  - Niin hyvännäköinen!!! (jahka movember on ohi)
  - Yhteisiä tykkäämisen kohteita kuten matkustelu <3
  - Pitää hyvää siivoa ja järjestystä myös kotona. Toisin sanoen tiskaa ja pesee jopa vessan. Hyvin arvostetavaa!!! :D
  - Ei riitelyä raha-asioista

  Mua ne äsyttävät pienet asiat kyllä ärsyttää, eikä edes naurata, mutta ehkä joskus vielä ;) Kyllä minä paljon rakkautta saan ja siitä olen kiitollinen <3

  Huh! Jopas tästä tuli pitkä. Toivottavasti en tukkinut sun viestiboxia ;) Jatka samaan malliin. Vitsi kun en osaa vielä liittyä lukijaksi, mutta heti kun sen opin niin tulen :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi!! :) Tulin niin hyvälle mielelle viestistäsi!! :) Ja ihanaa kun jaoit oman listasi!! Sitä kun pysähtyy miettimään ni löytää toisesta niin paljon hyvää ja rakastettavaa. :) Ja kyllähän ne pienet tavat aina ärsyttää, mut se kai kuuluu rakkauteen, ettei kaikki olis liian helppoa ja tylsää ;D Ja niin suuri kiitos tsemppauksesta ku itselläkin on niin alkutekijöissä tää blogimaailma :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡