19 marraskuuta 2012

I love to love

Muistelen monesti kaiholla suhteen alkuaikaa, kaikki elämässä tuntui, näytti ja maistuikin ihanalle. Korvissa soi "I love to love" ja ajattelin taukoamatta rakastani. Harhailin työpäiväni ajatuksissa mitä ihanaa keksisin hänen päänsä menoksi illalla. Tänä päivänä havahdun ehkä harvemmin miettimään yllätyksiä rakkaalleni, joita alkuhuumassa toteuttelin päivittäin.

Rakastan yllätyksiä, ja ennen kaikkea sitä kun toinen yllättyy. Itse asiassa rakastan koko rakkauden maailmaa, joka on täynnä suukkoja, haleja, intohimoista seksiä, lahjoja, yllätyksiä, pitkiä öisiä keskusteluja, extempore reissuja ja ennen kaikkea sitä pientä näpertämistä jolla voi vaan ilmoittaa miten paljon toista rakastaa.

Takanani on kohta neljä vuotta ihanaa parisuhdetta, johon arki on päässyt näyttelemään pääosaa. Eikä siinä arjessa mitään, mutta huomaan itseni muuttuneen. Vaikka tykkäisin kuinka syyttää kumppaniani, että hän on laiskistunut suhteemme eteen. Tosiasia on se, että myös minä olen laiskistunut ja päästänyt itseni puutumuksen tunteeseen, josta ne alkuaikojen tutut perhoset vatsan pohjalta ovat lentäneet parempaan valoon.

Päivittelin ystävälleni kuinka tunnen pientä puutumista ja tylsistymistä suhteessani, vaikka rakastan miestäni enemmän kuin mitään. Aloimme kertailla mitä kaikkea ihanaa olimme kumpikin rakkauksiemme alkuhuumassa jaksaneet toteuttaa. Aamupalan laittoa puolta tuntia ennen kellon soittoa, kuumia viestejä piristämään rakkaan työpäivää tai viimeisen päälle mietittyjä kynttiläillallisia. Tästä sain ideaksi alkaa kirjoittamaan ylös mitä kaikkea olin rakkaalleni tehnyt ja mitä kaikkea voisin vielä tehdä tuodakseni palan sitä alkuhuuman tunnetta takaisin. Näistä muistiinpanoista intoutuneena päätin aloittaa kirjoittamaan tätä blogia, jakaakseni ideoitani, ystävieni ideoita (luvalla) sekä ideoita joita löydän ja toteutan. Erittäin iloinen olisin myös siitä jos tämä blogi toisi myös uusia ideoita itselleni täällä vierailevilta :)

Nyt syöksytään niitä perhosia metsästämään!! ..Happily ever after. ♥

♥ Vilhemiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡