04 joulukuuta 2012

Pieniä rakkausviestejä

Miehen mentyä nukkumaan mietin mitä pientä kivaa keksisin piristämään hänen huomista päiväänsä. Tää on ehkä maailman vanhin ja helpoin tapa, mut samalla mielestäni edelleen sopivan suloinen käytettäväksi. Elikkä pieniä piiloitettuja viestejä ;) Leikkasin muutamasta paperista liuskat ja rustailin mieleeni tulevia ajatuksia niille, sitten sujauttelin niitä miehen päivän varrelle.


Aamulla ensimmäinen viesti odottaa jääkaapin ovessa: "Rakastan rakastani". Seuraavan viestin sujautin eväslaatikkoon. "Hymyile jos haluat kieriä lakanoissa kanssani" - viestin hän löytää lounaalla töissä. Töihin oli ihan pakko laittaa pikku tuhma, jotta ajatusta vähän saisi hämmennettyä.Kolmannen viestin piilotin lompakon uumeniin: "You are my superhero lover". Tämän viestin sisältö on suhteen alkuajalta pieni inside-vitsi, ja siksi niin hauska ;)Neljäs piristys ei saa sanoja tuekseen, mutta pieni säihkyvä sydän varmasti viestii kaiken tarvittavan. Tämän viestin ujutin farkkujen etutaskuun, nämä oletan siis mieheni vaihtavan ylleen töiden jälkeen.
Viidennen ja samalla viimeisen viestin laitan vasta aamulla kirjan väliin, koska en hennonut nyt mennä makkariin kolistelemaan. Jollakin ihmeellä kun pitäis olla hiljaa onnistun aina vähintään tiputtamaan jotain, tai potkaisemaan varpaani sängynkulmaan, ja sillon ei huutamatta selviä ulos. ;D Mutta viimeisen viestin toivon mieheni siis löytävän illalla kun hän menee nukkumaan. "Kiitos kun rakastat minua minuna, ja suukotat vaikka kymmenettä kertaa itkisin saman ohjelman aikana." (X-factorissa oli niin koskettavia tarinoita jokaisen laulajan kohdalla, että taisin tuhrata lähes jokaisessa)

Näin koko päivä on täynnä piristäviä viestejä...aina tosin ei ole "viestit" menneet ihan perille. Nimittäin muutama vuosi sitten (suhteen ihan alkuaikoina) olin lähdössä viikonlopuksi kavereille, ja piilotin miehen tyynyn alle pienen paketin. Mielessäni ajattelin miten ihanan viestin tai soiton saan perjantai-iltana kun mies pakettinsa löytää. Puhelua ei kuulunut, eikä viestiäkään. Seuraavana päivänä mies soitti sanomatta paketista mitään. Olin tyrmistynyt. Kun sunnuntaina menin miehen asunnolle reissuni jälkeen, mies ei edelleenkään sanonut paketista mitään. Olin harmissani ja annoin sen kyllä näkyä. Mies ihmetteli lopulta ääneen, että miksi ihmeessä päivien eron jälkeen käyttäydyn ynseästi. Tästähän pääsin nostamaan haloon: miten ajattelematon ja tunteeton hän on ollut koko viikonlopun, vaikka minä niin ihanasti häntä olin lahjallakin vielä yllättänyt! Mies oli aivan ihmeissään. Marssin makuuhuoneeseen, koska ehdin mielessäni tietenkin ajattelemaan, että hän varmasti oli ollut yöt jossain muualla (jonkun naisen luona, tietysti!). Kurkkasin tyynyn alle ja siellähän se lahja oli, rypistyneenä, mutta tallessa. Mies räjähti hervottomaan nauruun ja sanoi, että aina yksin nukkuessaan hän käyttää kahta tyynyä päällekkäin. Tästä opin siis sen, etten koskaan piilota kotona mitään tyynyn alle. Paitsi nyt tietysti kannattaisi ne joululahjat... ;) 

 ♡ Vilhelmiina


2 kommenttia:

  1. Kiitti ideasta! Mieheni kanssa harrastamme intohimoisesti sanaristikoita. Laitoin hänelle siis viestin "I love you" postauksesi innoittamana sanaruutuihin :) Toivottavasti tajuaa sen keskeneräisestä ristikosta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana idea!!! Ja kiitos kommentistasi, ilostutit niin päiväni!!! <3 On mahtavaa jos joku saa ideoita käyttöön jutuistani :) Ja tuli mieleen, että jos miehesi ei huomaa vahingossa ihanaa viestiäsi, niin punakynällä myöhemmin ympyröitynä se varmasti pistää silmään ;) Rakkauden täyteistä päivää sinulle!! <3

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡