15 maaliskuuta 2013

Pyykkipojilla viikko järjestykseenMeiltä puuttui viikkokalenteri ja paikka jonne pistää tärkeät asiat esille. Puhelin pursuaa muistutuksista, mutta nekin niin helposti painaa unohduksiin. Kun asiat ovat näkyvillä, niitä harvemmin sivuuttaa. Tein siis meille oman viikkokalenterin vanhoista pyykkipojista. Tämä on ollut ajatuksena jo jonkin aikaa, mutten ollut löytänyt sopivia magneetteja ennen, halusin isot ja vahvat, jotta niille voisi ripustaa enemmänkin. Tällä viikolla kirpparilla vihdoin tein löydön ja askartelu pääsi alkuun.

Halusin viikonpäiville pikku twistin, siksi lisäsin parisuhdetta inspiroivia, mutta myös hauskoja sanoja päivien eteen.

Halipula - Maanantai.  Tahdon! - Tiistai. Innostu! - Keskiviikko. Irtiotto arjesta - Torstai.  Päiväuni - Perjantai. On vain aikaa - Lauantai.  Sutina - Sunnuntai.

Tarvitset:
* Pyykkipoikia
* Magneetteja
* Lehtiä - sanoja (viikonpäivät: me naisista)
* Maalia
* Liimaa
* Narua

Ensin maalataan pyykkipojat ja annetaan niiden kuivua. Sitten valitaan viikonpäiville omat tekstit ja liimataan ne pyykkipoikiin. Jäljellä enää magneettien liimaus.

Meillä laitoin pyykkipojat "narulle".Oikein ihanaa viikonloppua! Huomenna pikku viikonloppumatkalle, niiiiin ihanaa!! :)

♡ Vilhelmiina

5 kommenttia:

  1. Hauskat pyykkipojat ja kerrassaan loistava idea tuo siivouslista! Kyllä tuo mun mies kotihommia tekee, mutta yrittää välillä esittää asiat niin päin että hän olisi mukamas se joka tekee suurimman osan niistä kotihommista. Joo-o että olisi tuollaiselle listalle käyttöä ;-))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin!! Mikähän tossa on? ehkä ne luulee, että kun ne itekin oikein uskoo siihen ni se on niin? :D ja siitä tuli mieleen, että ehkä, tai ainakin meillä mies näkee ne jokapäiväiset asiat ns. siivouksena, ja unohtaa kokonaisuuden, johon kuuluu tuhat juttua.. :) No katotaan miten lista toimii! ;D hahah!! :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡