15 maaliskuuta 2013

Siivouksen kiukutus ja lista

Nyt kyllä sauhuaa korvista sillä tavalla, että vaatii radikaaleja toimenpiteitä! Kyllä! Meillä on yksi parisuhteen murheenkryyni ainainen vääntäminen SIIVOUKSESTA. Maailman pienin ja turhin asia, mutta kun siitä alkaa keskustelemaan niin ärtymykselle ei tule loppua! Mieheni siivoaa mielestään usein, minusta taas kerran viikossa tiskikone/pyykkikone + roskat ei ole siivoamista. Eikä se siivoamatta oleminen haittasi minua yhtään, ellei sen puutteesta saisi kuulla itse. Minulla on paljon viikko vapaita ja muutamiakin putkeen. Tietysti nämä vapaat pitäisi käyttää kodin laittamiseen ja siivoamiseen - tottakai! Itsehän en haluaisi vapaitani käyttää mieheni tavoin harrastamiseen, rentoutumiseen, ystävien näkemiseen ja kaikkeen kivaan puuhaan.
Avomieheni kävi juuri lounastauolla kotona, ja innoissani tein viemisiä huomiselle vierailulle ystävien luokse. Tulipa siinä mietittyä ääneen, että mitähän muuta kivaa puuhaa keksisi tälle päivälle. Johon mieheni heitti, että hän voi kyllä laatia listan kotiaskareista, jotka odottaa. Että voi hetkessä kohota kiukku ja nähdä punaista. Tästä aiheesta sai aikaan muutaman minuutin kiivaan keskustelun, kuka yleensä tekee ja mitä, ja miten ne omat vapaat kumpikin käyttää. Olimme erimieltä. Siltä seisomalta päätin tehdä meille siivouskaapin oveen listan. Katsotaan kuka täällä kodissa niitä kotihommia oikein tekee, siis OIKEASTI tekee. ;)

Pirtsakkaa perjantaita! ;)

Tervetuloa Juuli lukijaksi

♡ Vilhelmiina

4 kommenttia:

 1. Siivous ja kotiaskareet taitanevat olla jokaisen parisuhteen koetin kivi. Vaikka itse pidän siivoamisesta niin silti aina välillä se homma jurppii.. :) Toivottavasti listasta on apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne on. :) Joskus se kuppi kaatuu nurin ja tänään oli se päivä. :D Mies oli huvittunut listasta, mut mitäpä mä jääräpäisyydelleni mahtaisin, lista pysyy. ;D Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. No toivottavasti pääsette sit sopuun, et kuka tekee ja mitä. :D minulla ei vielä tuota ongelmaa oo tullu. :) tosin oon kyl huomannu että itse pesen pyykkejä enempi vaik oon yks sata kertaa siitä miehelleni sanottu. Tosin me ei vielä yhdessä asuta, joten odotetaa siihe asti. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sopuun pääsee, pitää vaan välillä nostattaa tunnelmaa, jotta asioille saa yhteisen sävelen.. toki nää on näitä ikuisuus vääntöjä. ;D Juu yhteenmuutto kyllä tuo niitä toisenpiirteitä vahvemmin esille, hyvässä ja ärsyttävässä mielessä. Mutta ei tätä ihanuutta silti mihinkään muuhun vaihtaisi. ♡

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡