24 kesäkuuta 2013

Maukkaat sokkotreffit


Kesäloman ilona on ollut varaston siivoaminen, tosin olen päässyt toteutuksen kanssa vasta, "ai meillä on tällänenkin kiva täällä!" asteelle. Löysin joskus ehkä vuosi sitten ostetun lokerikon, joka löytyi sisustusputiikin loppuunmyynnistä. Lokerikko oli päässyt unohtumaan varaston perukoille. Nappasin sen sisään ja aloin kehittelemään mitähän tähän ihanaan laittaisin. Kekkasin sille kaksikin hyvää käyttötarkoitusta.

Uusi perheenjäsen on vienyt kaiken huomion, hellyys ja kaikki tuhannet pusut ovat päätyneet pääosin ihanaan kisuvauvaan. Siispä järkkäsin isännän iloksi sokkotreffit. Laatikon lokerot oikein hihkuivat laittamaan sisäänsä pientä herkkua, joka olisi kiva kaivaa silmät kiinni ja napsasta suuhun. Niinpä taittelin foliosta lokerikkojen pohjalle sopivia palasia, etteivät ruuat tahraisi pohjia. Sitten kaivelin kaapeista pieniä sormiherkkuja: mansikka, oliivi, rusinoita, suolakeksi, lihapala, tomaatti, suklaa, dominokeksin palanen ja pieneen kuppiin daimjäätelöä. (kuvat ovat päivällä jo demonstroitu valmiiksi, koska jotenkin miehen mielestä tunnelmaa laskee kamerakaveri.. ;) 

Illalla hätyytin miehen hetkeksi kastelemaan kukkia, jotta sain valmisteltua sokkotreffejä. Makuhuoneen ovella sidoin miehen silmät huivilla. Sängyllä odotti herkkulokerikko. Miehen tehtävänä oli etsiä kaikki yhdeksän herkkua, ja jokaisesta tyhjästä lokerosta sakotettiin pusuilla. Mies oli innoissaan kokemuksesta ja täytyy kyllä sanoa, että toivon (VAADIN!) toteutusta myös toistepäin. Eniten miestä yllätti jäätelö, koska tottakai siihen tökkäsi ensimmäisenä sormensa, ja sehän oli yllättävästi kylmää! (kuumassa makuhuonetunnelmassa...hahah!! ;D)
Treffiä seuranneena päivänä mallasin lokerikkoa kotiin ja lopulta nakkasin siihen kisun leluja, joita on kerääntynyt viikossa paljon! Kisun mukana tuli leluja ja juhannuksen vieraat toivat lahjoja pienelle. Ja poika on ollut enemmän kuin tyytyväinen, pyydystellen niitä lelukopastaan. :)Lopuksi vielä herkkukuva!!! Nina Lincolnin kakku juhannukselta.

Makoisaa maanantaita!!

♡ Vilhelmiina

4 kommenttia:

 1. Hih mitkä treffit! :)
  Tosi kiva tuo lokerikko, siinä voisi säilyttää vaikka mitä kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa, innolla odottelen omia!! Toivottavasti ei anna koko kesää odotella ;D Juu tuo lokerikko varmaan vaihtelee useesti vielä käyttötarkotustaan :D

   Poista
 2. Voi että miten kiva idea tuo pikkuherkkujuttu! Loistavaa! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Juu tälläisia täytyy kehittellä lisää, pientä jännitystä! :D

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa minua kovasti! ♡